Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЗАКУЦАО ГЕНИТАЛИЈЕ У АСФАЛТ ПРЕД КРЕМЉОМ: Руски уметник завршио на психијатрији

Пјотр Павленски се у октобру 2014. скинуо го и одрезао део свог увета на крову Српског института у Москви, али ухапшен је јер је запалио и улазна врата зграде Федералне службе безбедности (ФСБ) на Лубјанки, па је пребачен на посматрање.
Руски уметник завршио на психијатрији (Фото: Јутјуб)

Руски уметник завршио на психијатрији (Фото: Јутјуб)

Павленски, који је скренуо пажњу света више него ексцентричним протестним перформансима, пребачен је у психијатријску болницу на посматрање, које би требало да траје 21 дан, изјавила је данас његова асистенткиња. Оксана Шалигина за АП. Највише пажње привукла је његова егзибиција кад се скунуо до голе коже на Црвеном тргу, сео испред Кремља и великим ексером закуцао своје мошнице за калдрму. Упозоравамо вас да је видео-снимак експлицитан, да се заиста виде сви узнемирујући детаљи и да би заиста требало да размислите да ли да га погледате. Међутим, непосредан повод за хапшење је то што је запалио улазна врата руске безбедносне службе. Павленски, уметник из Санкт Петербурга свој контроверзни чин назвао је "метафором апатије, политичке равнодушности и фатализма савременог руског друштва".
Прочитајте још:ОНИ ВУКУ МНОГЕ КОНЦЕ: Најмоћнија организација у Америци о којој не знате ништаПутин замолио руског вицепремијера Трутњева да не туче Порошенка(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Заузимање кључног града у Сирији
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА