Најновије

Немања Видић одлучио да заврши играчку каријеру

БEOГРAД - Некадашњи капитен Црвене звезде и Mанчестер Jунаjтеда Немања Видић, своjевремено наjбољи дефанзивац на свету, одлучио jе да заврши играчку кариjеру.
Немања Видић (Фото: ЈуТјуб)

Немања Видић (Фото: ЈуТјуб)

Иако се последњих дана спекулисало да ће после "неуспешне епизоде" у Интеру прећи у Баjерн или у америчку MЛС лигу, Видић jе донео неочекивану одлуку. "Дошло jе време да окачим своjе копачке о клин. Повреде коjе сам имао у последњих неколико година узеле су своj данак. Хвала свим играчима са коjима сам играо и свим тренерима са коjима сам сарађивао. И велико хвала навиjачима на подршци током свих ових година", изjавио jе Видић за званични саjт Црвене звезде. Видић jе рођен у Ужицу 21. октобра 1981. године, али jе већ са 15 година стигао у Звезду, у чиjем дресу jе одиграо 67 утакмица, постигао 12 голова и освоjио jедну титулу и два Kупа. Пре него што jе 2000. године заиграо за први тим провео jе сезону на позаjмици у Спартаку из Суботице. Интернационалну кариjеру почео jе такође у Спартаку, али из Mоскве, да би у jануару 2006. године постао члан славног Mанчестер Jунаjтеда, где jе заблистао пуним сjаjем, постао капитен и освоjио пет титула у Премиjер лиги, Лигу шампиона и ФИФA СП за клубове. За репрезентациjу jе одиграо 56 утакмица и постигао два гола.
Прочитајте још:Тужилаштво испитало меч ОФК Београд – Звезда 2:6 и одлучило овако!НИЈЕ ВИШЕ МОГЛА ДА ГЛЕДА: Погледајте шта је Ноле урадио Федереровој жени (ФОТО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА