Najnovije

Nemanja Vidić odlučio da završi igračku karijeru

BEOGRAD - Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda Nemanja Vidić, svojevremeno najbolji defanzivac na svetu, odlučio je da završi igračku karijeru.
Nemanja Vidić (Foto: JuTjub)

Nemanja Vidić (Foto: JuTjub)

Iako se poslednjih dana spekulisalo da će posle "neuspešne epizode" u Interu preći u Bajern ili u američku MLS ligu, Vidić je doneo neočekivanu odluku. "Došlo je vreme da okačim svoje kopačke o klin. Povrede koje sam imao u poslednjih nekoliko godina uzele su svoj danak. Hvala svim igračima sa kojima sam igrao i svim trenerima sa kojima sam sarađivao. I veliko hvala navijačima na podršci tokom svih ovih godina", izjavio je Vidić za zvanični sajt Crvene zvezde. Vidić je rođen u Užicu 21. oktobra 1981. godine, ali je već sa 15 godina stigao u Zvezdu, u čijem dresu je odigrao 67 utakmica, postigao 12 golova i osvojio jednu titulu i dva Kupa. Pre nego što je 2000. godine zaigrao za prvi tim proveo je sezonu na pozajmici u Spartaku iz Subotice. Internacionalnu karijeru počeo je takođe u Spartaku, ali iz Moskve, da bi u januaru 2006. godine postao član slavnog Mančester Junajteda, gde je zablistao punim sjajem, postao kapiten i osvojio pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona i FIFA SP za klubove. Za reprezentaciju je odigrao 56 utakmica i postigao dva gola.
Pročitajte još:Tužilaštvo ispitalo meč OFK Beograd – Zvezda 2:6 i odlučilo ovako!NIJE VIŠE MOGLA DA GLEDA: Pogledajte šta je Nole uradio Federerovoj ženi (FOTO)
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA