Најновије

СРПСКИ ГЕОПОЛИТИЧАР ОТКРИВА: Сви догађаји задње 4 године се сливају у један апокалиптички тренутак

Александар Павић, познати српски геополитичар, у свом најновијем излагању изнео је темељну анализу готово нереалних политичких глобалних догађаја који су иза нас и на основу њих предвидео будуће светске догађаје.

Павић је изразио забринутост што се истовремено суочавамо са пандемијом и ратовима, што може створити сложене изазове за друштво и глобалну политику. Такође, истиче скептицизам према тврдњама о климатским променама, што указује на то да можда нема довољно основа за алармантне тврдње.

„Задње 4 године, прошли смо кроз период који не само да је био турбулентан већ и практично нема историјске паралеле.Никада до сада се није десило да имамо пандемију и ратове скоро истовремено, и да нам глобални лидери намећу тему катастрофалних климатских промена за које нема основа и које подразумевају репресивне мере које су без преседана“ – тврди Павић.

Александар је потом приступио анализи унутрашње политичке ситуације и избора заказаних за 17. децембар -
„Странка којој припадам – „Ми глас народа“ ће на овим изборима понудити потпуно искрен приступ сваком проблему, црно на бело, без извртања, без фенси, изјава и претенциозних обећања. Несторовић, Љепојевић, Павловић... укључујући и моју маленкост, ући ће у ову изборну трку само са једним циљем – да Србија спасе Косово, да уједини српски свет и да овај злочиначки режим скине са власти”.

Ово и још много тога погледајте у најновијем интервјуу Александра Павића на Јутјуб каналу „X33“.

КОМАНДОСИ УПАДАЈУ У КАМП ХАМАСА: Језиви снимци бруталног напада (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА