Najnovije

SRPSKI GEOPOLITIČAR OTKRIVA: Svi događaji zadnje 4 godine se slivaju u jedan apokaliptički trenutak

Aleksandar Pavić, poznati srpski geopolitičar, u svom najnovijem izlaganju izneo je temeljnu analizu gotovo nerealnih političkih globalnih događaja koji su iza nas i na osnovu njih predvideo buduće svetske događaje.

Pavić je izrazio zabrinutost što se istovremeno suočavamo sa pandemijom i ratovima, što može stvoriti složene izazove za društvo i globalnu politiku. Takođe, ističe skepticizam prema tvrdnjama o klimatskim promenama, što ukazuje na to da možda nema dovoljno osnova za alarmantne tvrdnje.

„Zadnje 4 godine, prošli smo kroz period koji ne samo da je bio turbulentan već i praktično nema istorijske paralele.Nikada do sada se nije desilo da imamo pandemiju i ratove skoro istovremeno, i da nam globalni lideri nameću temu katastrofalnih klimatskih promena za koje nema osnova i koje podrazumevaju represivne mere koje su bez presedana“ – tvrdi Pavić.

Aleksandar je potom pristupio analizi unutrašnje političke situacije i izbora zakazanih za 17. decembar -
„Stranka kojoj pripadam – „Mi glas naroda“ će na ovim izborima ponuditi potpuno iskren pristup svakom problemu, crno na belo, bez izvrtanja, bez fensi, izjava i pretencioznih obećanja. Nestorović, LJepojević, Pavlović... uključujući i moju malenkost, ući će u ovu izbornu trku samo sa jednim ciljem – da Srbija spase Kosovo, da ujedini srpski svet i da ovaj zločinački režim skine sa vlasti”.

Ovo i još mnogo toga pogledajte u najnovijem intervjuu Aleksandra Pavića na Jutjub kanalu „X33“.

KOMANDOSI UPADAJU U KAMP HAMASA: Jezivi snimci brutalnog napada (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA