Најновије

Вучић: Наравно да Толимир није страдао од крстареће ракете!

БEOГРAД - Извештаj из Хашког трибунала да jе генерал Здравко Tолимир умро природном смрћу ниjе одговор коjи смо тражили у допису коjи сам послао, рекао jе данас премиjер Aлександар Вучић.
Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Александар Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Oн jе приметио да то ниjе одговор на питање зашто jе Tолимир умро и зашто ниjе пуштен на захтев Београда од пре четири месеца, коjим jе тражено да се пусти из притвора како би се лечио, а затим прокоментарисао: "Наравно да jе умро природном смрћу, нисмо ни мислили да jе од крстареће ракете", рекао jе Вучић, додаjући да су питања након тога, посебно у домаћоj jавности, више знак да jе овде људим важниjе да руше власт, него да се побрину за живот Tолимира. "Србиjа зна своjе и домаће и међународне обавезе, али изгледа да Србиjа мора неке друге у свету да подсећа на њихове обавезе, а то jе да штите живот и људе", закључио jе премиjер. Oн jе оценио такође да ниjе случаjно да jе захтев за изручење Воjислава Шешеља Хагу упућен у jеку изборне кампање и да они коjи су желели да направе проблем Србиjи и њему лично - jесу направили проблем. "У срцу или у jеку изборне кампање да ли да помогнемо десничарима, или да рушимо себе, шта год да кажете потпуно jе свеjедно. Tако да они коjи су желели да направе проблем Србиjи, недвосмислено су га направили. Да ли ми jе лако да донесем било какву одлуку, пошто знам како ће то да иде од jедног до другог, те ће сви одговорни и коjи се питаjу у складу са законом да пребаце то до мог стола... и донећу одлуку наjбољу за Србиjу, увек", рекао jе премиjер.
Прочитајте још:ОДЛЕПИО: Крстић полудео због Тодорићевог твита о Мекејну и Исламској држави!ХАГ УДАРА ВЛАДУ: Стефановић тврди да из Хашког трибунала нападају Србију!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА