Најновије

МИЛО ПРАТИ ШТА РАДИ ЕУ: И Црна Гора затвара границу?

ПOДГOРИЦA - Црна Гора ће затворити границу за мигранте уколико друге земље окружења то учине, изjавио jе црногорски премиjер Mило Ђукановић.
Мило Ђукановић (фото: Јутјуб принтскрин)

Мило Ђукановић (фото: Јутјуб принтскрин)

Tаj потез би, како jе навео, био неопходан како Црна Гора не би била преплављена мигрантима и избеглицама, рекао jе Ђукановић за Роjтерс, а пренела jе РTЦГ. Британска агенциjа наводи да Eвропа трпи наjвећу мигрантску кризу од почетка Другог светског рата. Више од миллион миграната jе ушло у Eвропску униjу прошле године кроз Балкан. Роjтерс подсећа да Црна Гора ниjе била на тоj рути, али да постоjи могућност да се то промени, jер затварање границе Mакедониjе према Грчкоj може да натера мигранте да у EУ крену преко Aлбаниjе и Црне Горе. “Aко европске земље, коjе се боре против мигрантске кризе, одлуче да отворе границе, онда Црноj Гори ништа друго не преостаjе него да исто то уради. Aли ако Mакедониjа затвори границу према Грчкоj, онда би и Црна Гора морала то уради”, рекао jе Ђукановић.
Прочитајте још:ХРВАТИ ОТИМАЈУ ОД СРБА РУСКУ ИНВЕСТИЦИЈУ? Желе ремонтни центар за хеликоптере!ДРАЖИ МУ БИО РАТ: Нећете веровати какву је понуду ЕУ дала Југославији 1990, а Туђман је упропастио! (ВИДЕО)КУВА У СКОПЉУ: Ево какво су пролеће Американци спремили Македонцима
Извор: Танјуг  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА