Најновије

Отказано саслушање Шешеља

Саслушање лидера СРС Војислава Шешеља у Одељењу за ратне злочине Вишег суда у Београду поводом захтева за његово изручхење Хашком трибуналу отказано је, а нови датум саслушања биће одређен накнадно.
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Портпарол Вишег суда у Београду Тања Кољеншић потврдила је  Танјугу да је из процесних разлога судија за претходни поступак отказао саслушање Шешеља заказано за 10. март у 9 часова. Она је додала да је окривљени Шешељ о томе обавештен у раним поподневним часовима. На сајту Вишег суда у Београду наводи се да ће нови датум саслусања Шешеља бити накнадно одређен. Саслушање Шешеља било је заказано за сутра у Одељењу за ратне злочине Вишег суда у Београду поводом захтева Хашког трибунала за његово изручење тој институцији, у којој 31. марта треба да му буде изречена првостепена пресуда по оптужбама Хашког тужиоца. Шешељ је најавио данас на конференцији за новинаре да ће се одазвати позиву спрског суда, наводећи да нема намеру да добровољно иде у Хаг, преноси Танјуг.
Прочитајте још:ШТА НАМ СТРАНКЕ ПОРУЧУЈУ: Анализа изборних слогана за изборе 2016.Радикали потписали „повељу“ са Словеначком националном странкомОНИ НЕ СТАЈУ: НАТО алијанса у Скупштини Србије – притисак све јачи и јачи!
Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА