Najnovije

Otkazano saslušanje Šešelja

Saslušanje lidera SRS Vojislava Šešelja u Odeljenju za ratne zločine Višeg suda u Beogradu povodom zahteva za njegovo izručhenje Haškom tribunalu otkazano je, a novi datum saslušanja biće određen naknadno.
Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Portparol Višeg suda u Beogradu Tanja Koljenšić potvrdila je  Tanjugu da je iz procesnih razloga sudija za prethodni postupak otkazao saslušanje Šešelja zakazano za 10. mart u 9 časova. Ona je dodala da je okrivljeni Šešelj o tome obavešten u ranim popodnevnim časovima. Na sajtu Višeg suda u Beogradu navodi se da će novi datum saslusanja Šešelja biti naknadno određen. Saslušanje Šešelja bilo je zakazano za sutra u Odeljenju za ratne zločine Višeg suda u Beogradu povodom zahteva Haškog tribunala za njegovo izručenje toj instituciji, u kojoj 31. marta treba da mu bude izrečena prvostepena presuda po optužbama Haškog tužioca. Šešelj je najavio danas na konferenciji za novinare da će se odazvati pozivu sprskog suda, navodeći da nema nameru da dobrovoljno ide u Hag, prenosi Tanjug.
Pročitajte još:ŠTA NAM STRANKE PORUČUJU: Analiza izbornih slogana za izbore 2016.Radikali potpisali „povelju“ sa Slovenačkom nacionalnom strankomONI NE STAJU: NATO alijansa u Skupštini Srbije – pritisak sve jači i jači!
Izvor: Politika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA