Најновије

ПРЕДСЕДНИК СРС ЖЕСТОКО УЗВРАТИО СОЦИЈАЛИСТИ Шешељ: Ружићу, лопове!

Опет лети перје између радикала и социјалиста!
Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Изборна кампања је у пуном јеку, а политички супарници не бирају речи када говоре једни о другима, па је тако Бранко Ружић назвао Шешеља политичким пајацом и монетом за поткусуривање, а лидер радикла Војислав Шешељ жестоко узвратио наводећи да је он ништа друго него „окорели криминалац, лопов и издајник“. - Шешељ је одувек био политички пајац и рекао бих монета за поткусуривање, теледиригован од стране неког ко за његове интересе ради против интереса неког другог. Једноставно, ако један озбиљан политичар претендује да се озбиљно бави политиком, није му место у ријалитијима. Мислим да сви препознају како данас ради Шешељ, као што је некада радио за Милошевића - рекао је Ружић. На то му је Шешељ, који је иначе уверен да социјалсити на предстојећим изборима неће прећи цензус, у свом маниру и не тако бираним речима, узвратио: - Погледајте Бранка Ружића, а погледајте мене и лако ћете закључити који је од нас двојице политички пајац. Али није овде проблем у томе што је Бранко Ружић политички пајац. Проблем је што је Ружић један од убедљиво највећих криминалаца и лопова у врху СПС-а, али овај тренутни режим, уместо да их искорени, упорно заташкава криминалне афере Бранка Ружића. Као пример криминалних афера, ево, навешћу вам само „Галенику“, чији је он главни актер - истакао је Шешељ. Председник СРС-а наводи да никада није радио за Милошевића, већ да су се спријатељили у Хагу, а да га је Ружић издао чим је умро. - Ја сам Милошевића много пута оштро нападао док је био жив за разне ствари, и никада нисам радио за њега. Међутим, са Милошевићем сам се спријатељио у Хагу. Постали смо искрени пријатељи јер смо се нашли у заједничкој борби против српских непријатеља и бранећи српске националне интересе. Он је, нажалост, погинуо у тој борби. Убили су га јер нису могли да га победе, али ја борбу настављам интензивно. А што се тиче Ружића, он је интензивно радио за Милошевића док је био жив, а када је Милошевић погинуо, Бранко Ружић, Ивица Дачић и још неки социјалисти су издали Милошевића, окренули ћурак наопакао и прешли у табор српских издајника. Од тада их интересују само криминал и корупција да би се што више на неморалан начин обогатили. Због тога нико неће ни гласати за њих и зато неће прећи цензус, и то је реалност коју морају да прихвате - уверен је Шешељ.

Може коалиција и са Вућићем, али...

Лидер радикала уверен је да његова странка има подршаку већу од 20 одсто, али истиче да би у постизборну коалицију могао да иде само са странкама које су против уласка Србије у ЕУ. - Ишао бих и са Вучићем уколико би он одустао од ЕУ и окренуо се ка Русији, и са демокртама ако би поступиле исто. Мада верујем да су веће шансе да се Вучић окрене ка интеграцији са Русијом него Пајтић.

Цвеће на Слобин гроб

Шешељ каже да ће у петак одати почаст Слоби. - Ја данас, 11. марта у 10 часова идем у Пожаревац, где ћу у име СРС-а положитити венац на гроб Слободана Милошевића, поштујући његову жртву. Дачић и Ружић тамо неће доћи, али ће зато дан касније одати почаст Ђинђићу.
Прочитајте још:ДУГИН: Држите се браћо, Косово је Србија (ВИДЕО)ОДЛУЧЕНО НА ПОВЕРЉИВОЈ СЕДНИЦИ: Вучић изручује радикале!Шешељ запалио заставе EУ и НATO испред Специjалног суда (ФОТО/ ВИДЕО)НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ИЗРУЧЕЊА СЛОБЕ ХАГУ! Српски судија који је „послао“ Милошевића у затвор открива пуну истину (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА