Najnovije

ODGOVOR SRPSKE DESNICE MARINIKI TEPIĆ: Reakcija na izjavu o ekstremizmu

Srpska desnica je zvaničnim saopštenjem odgovorila na optužbe Marinike Tepić na račun predsednika Srpske desnice Miše Vacića.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

'’Svedoci smo da se ovih dana vodi besomučna medijska hajka na lidera Srpske desnice, Mišu Vacića, od strane dokazanih izdajnika Srbije i NATO lobista oličenih u Mariniki Tepić. Lider Srpske desnice se u njihovim lažima karakteriše kao ekstremista. Ako je dokazana ljubav Miše Vacića prema domovini i srpstvu ekstremizam kroz brojne humanitarne akcije, borbu na kosovskim barikadama, zalaganje za očuvanje srpske tradicije…onda ih pozivam da ceo narod proglase ekstremističkim, kao što nas i sami tako predstavljaju njihovim mentorima na zapadu'’, navodi se u saopštenju.

Srpska desnica dodaje da je suvišno je trošiti reči na nekoga ko je potpisao Rezoluciju o genocidu u Srebrenici izjašnjavajući se javno time da je izdajnik sopstvenog naroda.

'’Time možemo samo reći da prozapadnim NATO lobistima poput Marinike, Đilasa i drugima nije mesto u srpskoj javnosti i mi ćemo se iz Srpske desnice boriti da ih što pre oteramo na političko smetlište srpske istorije kao izdajnike srpskog naroda'’, poručuje Srpska desnica.

O novom potezu lažne države pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA