Најновије

ВУЧИЋ ОДБРУСИО КАРАЂОРЂЕВИЋУ: Плати прво струју, па онда тужи државу!

БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић поручио је престолонаследнику Александру Карађорђевићу, поводом његове најаве да ће тужити државу, да најпре плати струју.
Вучић: Плати струју! (Фото: ЈуТјуб)

Вучић: Плати струју! (Фото: ЈуТјуб)

„Прво ти плати струју коју си дужан Србији, па онда тужи кога хоћеш“, рекао је премијер и додао да ће покушати пристојно да одговори на питање новинара како коментарише најаву тужбе Карађорђевића. Он је изнео податак да Карађорђевић дугује ЕДБ–у и ЕПС снабдевању око 70.000 евра. Према његовим речима, држава је дала објекат Карађорђевићима на коришћење, а тај објекат пропада, јер се не одржава, и плаћала је све, па је ред да и престолонаследник плати струју. „Платите струју, па кукајте на државу“, подвукао је Вучић. Он је приметио да „сви желе, воле и хоће да нападну државу, када им падне на памет, уз кукњаву и жалопојке, што је национални спорт у Србији“. „Не можемо да дођемо у Калиновац и кажемо сељацима да дугују за струју, а он дугује 70.000 евра“, закључио је Вучић. Престолонаследник је у изјави за Вечерње новости рекао да "чека да се његовој породици врати оно што је незаконитим указом из 1947. године одузето, као и да ће се обратити Европском суду за људска права у Стразбуру уколико држава то не учини", а то у очима српског премијера није, по свему судећи, коректно са његове стране.
Прочитајте још:ЖИВКОВИЋ ЖЕСТОКО НА ПОМЕНУ ЂИНЂИЋУ: Потребна је Сабља 2 због зла које се накупило после Ђинђићеве смрти!!!ОПОЗИЦИЈА КЕШУ: Ево колико која опозициона странка има пара за кампању!
Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА