Најновије

КОМШИЈЕ УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ У СТРАХУ: На месту убиства се појавиле змије, а тамо их никад није било!

БЕОГРАД - Откад је у каналу пронађено тело убијене певачице, страх се увукао у кости свих мештана Црвенке.

Мистериозно се појавиле змије... (Илустрација: Правда)

Житељи насеља Црвенка у Борчи, поред страшног злочина који се догодио пре нешто више од месец дана, страхују и од змија које су се појавиле на насипу, и у каналу где је пронађено тело Јелене Марјановић. Мештани су преплашени, јер, како кажу, раније их није било.

- Не знамо шта се дешава. Откад је пронађено тело убијене певачице, страх се увукао у кости свих мештана Црвенке. Ретко ко више одлази на насип, а када смо чули да су се појавиле и змије, и не помишљамо да идемо - рекао је забринути мештанин Црвенке и додао да би много волео да живот у Црвенки буде као и пре убиства певачице.

Овај податак потврђује и чињеница да ове године за 1. мај нико од мештана, а ни Борчана, није дошао да роштиља на насипу.

- Супруга и ја смо у пензији, и навикли смо да шетамо сваког дана. Ево већ месец дана одлазимо само до оближње продавнице и до комшија на кафу. Сви чекамо разрешење овог случаја, а када нам је комшиница рекла да је видела змију у близини насипа, баш смо се изненадили, јер их раније није било – рекао је мештанин Црвенке.  Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА