Најновије

3 феноменална рецепта: Смршајте захваљујући топлој води!

Прокувана вода се све чешће употребљава као тајни напитак за брзо губљење сувишних килограма! Ево како је употребити како би резултат био још бољи.
Вода (Фото: pixabay.com)

Вода (Фото: pixabay.com)

Чаша топле воде на празан стомак олакшава мршављење. Осим тога позната је метода чишћења организма управо топлом водом. Уз следећа три рецепта с топлом водом од којих се један пије ујутру, други кад год желите током дана, а трећи пола ујутру на празан стомак, а пола увече након јела. 1. Напитак који се пије ујутру и увече Помаже при мршављењу и убрзава метаболизам. Састојци: чаша топле воде 2 кашике исцеђеног лимуна кашика меда 2. Напитак који се пије ујутру Стабилизује шећер у крви, даје осећај ситости и смањује осећај глади. Састојци: шољица топле воде кашика цимета кашика меда Попијте пола шољице ујутру на празан стомак и пола увече након јела. 3. Напитак који се пије у било које доба дана. Смањује потребу за слаткишима. Састојци: шољица топле воде 1 кашика исцеђеног лимуна 1 кашика меда 1 кашика цимета Иначе, вода треба да буде што топлија. Охладите је тек толико да можете да је пијете. Уколико не уживате у неком од ових састојака, можете пити и само топлу прокувану воду.
Прочитајте још:ОПАСАН ПРОБЛЕМ: Несаница – није само немогућност спавања!РЕВОЛУЦИОНАРНО: Рак материце може да се открије тампонима?
Извор: Задовољна.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА