Најновије

ЖЕСТОКО КРЉАЊЕ ИЗАШЛО НА ВИДЕЛО: Тражио Покемоне, а налетео на секс у канцеларији (ВИДЕО 18+)

Тинејџер који је по улицама Санто Доминга у Доминиканској Републици тражио Покемоне, налетео је на пар који се у канцеларији сексао поред прозора. С обзиром на то да је у руци већ држао мобилни телефон. искористио је прилику и снимио двоје колега у акцији, пише британски Мирор.

Случајно снимљен секс у канцеларији (Фото: Јутјуб)

Снимљеним се похвалио на друштвеним мрежама, а видео је убрзо постао вирални хит. Није требало дуго да познаваоци ситуације у жени препознају секретарицу запослену у тој канцеларији, која сад прети да ће тужити све који тврде да је то она.

Диана Паулино обратила се за помоћ локалној полицији и рекла медијима да нема апсолутно никакве везе с компанијом чија је канцеларија снимљена.

"Сви који ме знају одмах су одбацили могућност да сам то ја", рекла је.

Додала је да због свега више не може напустити свој стан те да је искључила мобилни телефон и обрисала свој профил на Фејсбук. Бекстро Консултора, компанија у чијој се канцеларији забављао пар, издала је саопштење у којем су нагласили да су идентификовали несташни дуо и предузели примерене мере. Нису желели да јавно открију о коме је реч. Уколико вам је ово занимљиво, не пропустите видео снимак секса туриста на Тајланду, што можете погледати ОВДЕ. Извор: Дневни аваз

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА