Najnovije

ŽESTOKO KRLJANJE IZAŠLO NA VIDELO: Tražio Pokemone, a naleteo na seks u kancelariji (VIDEO 18+)

Tinejdžer koji je po ulicama Santo Dominga u Dominikanskoj Republici tražio Pokemone, naleteo je na par koji se u kancelariji seksao pored prozora. S obzirom na to da je u ruci već držao mobilni telefon. iskoristio je priliku i snimio dvoje kolega u akciji, piše britanski Miror.

Slučajno snimljen seks u kancelariji (Foto: Jutjub)

Snimljenim se pohvalio na društvenim mrežama, a video je ubrzo postao viralni hit. Nije trebalo dugo da poznavaoci situacije u ženi prepoznaju sekretaricu zaposlenu u toj kancelariji, koja sad preti da će tužiti sve koji tvrde da je to ona.

Diana Paulino obratila se za pomoć lokalnoj policiji i rekla medijima da nema apsolutno nikakve veze s kompanijom čija je kancelarija snimljena.

"Svi koji me znaju odmah su odbacili mogućnost da sam to ja", rekla je.

Dodala je da zbog svega više ne može napustiti svoj stan te da je isključila mobilni telefon i obrisala svoj profil na Fejsbuk. Bekstro Konsultora, kompanija u čijoj se kancelariji zabavljao par, izdala je saopštenje u kojem su naglasili da su identifikovali nestašni duo i preduzeli primerene mere. Nisu želeli da javno otkriju o kome je reč. Ukoliko vam je ovo zanimljivo, ne propustite video snimak seksa turista na Tajlandu, što možete pogledati OVDE. Izvor: Dnevni avaz

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA