Најновије

АМЕРИ У ПАНИЦИ ЗБОГ РУСКОГ ПРОЈЕКТА "КОСМОСФЕРА": Нећете веровати коју технологију користе у Сирији

Теоретичари завера верују да је Путин у Сирији употребио и тестирао напредно оружје за чију технологију су заслужне ванземаљске врсте.

Руси имају ванземаљско оружје? (Фото: k-z.com.ua)

Према речима др Престона Џејмса, Путинова интервенција у Сирији је пружила руској војсци прилику да тестира оружане системе развијене при тајним пројектима са ванземаљцима.

Престон наводи да Руси сада поседују читав низ високо технолошког оружја које је засновано на ванземаљској технологији. Нека од тих оружја укључују и суперсонична торпеда заснована на напредној ванземаљској интердимензионалној технологији сакривања. Занимљиво је да та оружја тренутно нико други на свету нема осим Руса.

Пројектили делују као системи „кошнице“ који могу да се рашире, регрупишу и поново пронађу мету усред лета. Они такође могу да спроводе сложене маневре летења.

Престон је такође навео да су Руси развили невидљиве авионе опремљене ваземаљском технологијом.

Теоретичар завера Мајкл Сала је истакао да се Престонова анализа поклапа са извештајима које је о ванземаљском програму објавио Кори Гуд.

Гуд је у неколико наврата навео да врховне војне силе сарађују са ванземаљцима када су у питању тајни војни свемирски програми.

Према његовим речима, руски програм са ванземаљцима се назива Космосфера.

Он је такође навео да и влада САД сарађује са ванземаљцима у склопу пројекта Интерпланетарни корпоративни конгломерат (ИЦЦ).

Појавила се и сензационална тврдња да је Пентагон потрошио 8,5 трилиона долара из црног фонда на свемирски брод који је лансиран у свемир у склопу тог програма.

Слично томе, Путин је постигао споразуме са ванземаљским врстама у склопу програма Космосфера.

Путин је обновио споразум Русије са неименованом ванземаљском врстом током састанка одржаног у марту 2015. године. Током састанка, ванземаљци су обећали Русима приступ напредној технологији како би подржали интервенцију те државе у Сирији.

Теоретичари завера сматрају да се глобална елита удружила са ванземаљцима због похлепе. Елита сузбија информације о контакту са ванземаљцима и доступности њихове технологије.

Међутим, и ванземаљци користе похлепу владајуће елите. Они намеравају да заузму свет до 2030. године, наводе теоретичари завера. Они навелико интегришу човеколике ванземаљске хибриде у наше друштво како би остварили тај план.

Разлог зашто ванземаљци још увек нису заузели Земљу јесте тај што нису добили дозволу од других ванземаљских врста.

Сматра се да су управо Руси потписали споразум са мирољубивом расом ванземаљаца и да их она снабдева напредним оружаним системима које нико други не може да произведе. Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА