Најновије

НАПОКОН СЕ ИЗЈАСНИО: Ево кога ће Вучић подржати председничким изборима!

Премијер Александар Вучић је рекао да ће "готово извесно" подржати Вука Јеремића или Сашу Јанковића на председничким изборима, "јер су они унапред победили".

Премијер Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Одговарајући на новинарска питања Вучић је иронично рекао да су медији већ прогласили заштитника грађана и бившег шефа дипломатије за победнике, па да њему преостаје само да подржи једног од њих двојице. Како је рекао, "ако неко трећи победи, мораће да му се извини".
- Обојица су већ победили, имају огромну подршку у народу. Што се озбиљнијих прича тиче, замолио сам чланове владе да се о томе не изјашњавају, иако сви имају право да се кандидују. Што се моје странке тиче, СНС ће са својим кандидатом изаћи за шест месеци. Молим вас да ме до тада више не питате, јер имамо озбиљнијих проблема - рекао је Вучић. Вучић је говорећи о тој теми рекао и да су то "политичке бесмислице, и испуњавање снова доконих и лењих људи, иако иза себе у каријери ништа нису урадили". - Нека раде шта хоће, нека су три пута победили, а саопштићу коме сам честитао од ове двојице када се преброје гласови. То су играрије, а то што се о томе прича показује да више нема кредибилне критике. Мени кажу да сам сменио Петричића, а ја сам молио да га не смене. То само значи да не могу да критикују економску политику - рекао је Вучић. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА