Најновије

УСИЈАН ФЕЈСБУК: Прелетачевић позван на информативни разговор и остао без Фејсбук профила

Љубиша Прелетачевић Бели, лидер покрета Сарму пробо ниси (СПН) из Младеновца остао је вечерас без свог Фејсбук профила, а пре око три недеље позван је у полицијску станицу на информативни разговор због ширења панике.

Прелетачевић (Фото: Јутјуб)

Како чланови покрета претпостављају, профил је обрисан због великом броју пријава да је лажан или преко неког од софтвера, а сам Прелетачевић тврди да је повод његов текст "Са ким "ратују" моји одборници" на једном младеновачком порталу, у ком није штедео младеновачку управу.
- Сеоска посла! Не знају да ћу да унајмим програмере да направе „Belibook“. Биће јачи од Фејсбука, цео свет ће имати профиле осим ботова – објашњава Бели зашто не жали толико за профилом на којем је стекао максимални број пријатеља, и неколико хиљада пратилаца.

Информативни разговор због ширења панике

Велика расправа повела се на друштвеним мрежама због брисања профила, а младеновачка политичка сфера "заталасала" се од кад су одборници СПН повели питање о квалитету воде у овој општини. Од тренутка подношења предлога да ЈКП "Младеновац" извештава грађане у тренуцима када је вода неисправна владајућа коалиција им је у старту замерила обавезност правне форме и због тога га одбацила.
- Атмосфера је у последње време веома нелектрисана. Бели је у једном радијском интервјуу говорио о неисправности воде, и у излагању, нехотице рекао да је "отровна", како би је упоредио и нагласио озбиљност теме - прича Стеван Влајић из СПН-а о разлозима позивања страначког лидера на информативни разговор. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА