Најновије

Вучић се не извињава због гатаре и мајица: Нека се они извине грађанима који су остали без посла!

Премијер Александар Вучић каже да нема разлога да се било коме извињава због тога што је Вука Јеремића назвао "бабом гатаром", али ни због "случаја мајице".

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Како је рекао, нема намеру да се извињава "ни због тога што је за неке рекао да су бабе гатаре", а ни због тога што је рекао да неће да обуче мајице на којима пише "Ја волим Тадића и Радуловића".
- Нема разлог да се било коме извињавам, већ нека се сваки од њих извини грађанима што су углавном седели у кући док је народ остајао без посла - рекао је Вучић за Телевизију Пинк.
Он је казао и да није знао да је реч "гатара" непристојна реч и да је, када је то рекао "само правим именом назвао оне који су боље од њега знали шта ће да уради у будућности".
- Нека они причају шта хоће, нисам се нарочити насекирао - казао је Вучић.
Он је поводом навода о појединим опозиционим кандидатима за председника Србије још једном рекао иронично да им свима честита.
- Честитам им свима, сви су већ постали председници, остаје само још да их о томе обавести Републичка изборна комисија - додао је Вучић.
Он је раније "бабом гатаром" назвао бившег министра спољних послова Вука Јеремића, јер је изјавио да ће Вучићев кандидат за председника Србије бити Александар Вучић.
Социјалдемократска странка (СДС) затражила је јуче од Вучића да се извини лидерима СДС и покрета Доста је било, Борису Тадићу и Саши Радуловићу, због изјаве у којој је те опозиционе лидере "ставио у исти контекст са убијеним мафијашем".

Вучић: Не мешам се у случај Дикић!

Премијер Александар Вучић изјавио је данас да се, према информацијама којима располажу наше службе, чини да у "случају Дикић" није реч о тероризму, али је истакао да не жели да се уопште меша у било шта друго везано за тај случај.
- Наше службе имају прецизне информације везано за људе из Зубиног потока и за то о чему је говорио и за шта их је пријављивао косовски Албанац, шеф њихове полиције за тај регион, Сељимај - рекао је Вучић за Танјуг.
Премијер је додао и да се "чини да имамо довољно јасне информације да ту није реч о тероризму".
- За друго не желим да се мешам и више реч нећу рећи јер нећу да утичемо на било који начин на политичку сцену Црне Горе - подвукао је Вучић.
Према његовим речима, наша обавеза као државе Србије је да тражимо информације о нашим грађанима.
- И то је све - рекао је Вучић.
На опаску да се у медијима појављују спекулације како је та акција донела три до четири одсто гласова владајућој странци у Црној Гори, он је рекао:
- Нисам спреман то да коментаришем и не желим да улазим у то.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА