Најновије

Шта ваша лева рука говори о вама? Дужина домалог у односу на кажипрст открива много!

Анализе личности на темељу физичких особина нису реткост, веровали ви у њих или не. Многе вуку корене из древних времена, а једна од најпопуларнијих је и анализа личности на темељу односа дужине домалог прста и кажипрста.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Стручњаци за овакве анализе сматрају да бисте требали да се мало дубље загледате у себе, јер вас то може усмерити према животу који ће вас у потпуности испуњавати.
 
Погледајте своју леву руку, уочите дужину домалог прста у односу на кажипрст и прочитајте шта она открива о самој суштини ваше личности:

Тип А - Домали прст дужи од кажипрста

Волите да ризикујете и то вам се увек исплати. Исијавате шарм и због тога мушкарци воле да флертују с вама, а и увек одговарају на ваш флерт. Знате шта желите и потрудићете се да постигнете свој циљ без обзира на све, а вашу амбициозност многи ће погрешно назвати агресивном.
Идеалан посао за постизање успеха и лично остваривање: маркетинг, трговина, сва радна места која укључују директан рад с људима.

Тип Б – Домали прст краћи од кажипрста

Обожавате изазове. Самоуверени сте, неустрашиви, рођени за место вође. У стресним ситуацијама волите да преузмете контролу у своје руке и да се мирно фокусирате на тражење решења за проблем који је пред вама. Сналажљиви сте и зато вам се пријатељи увек обраћају када су у потрази за добрим саветом.
Идеалан посао за постизање успеха и лично остваривање: учитељ, професор, политичар

Тип Ц – Домали прст и кажипрст једнаке дужине

Смирени сте и осећајни. Емпатична сте особа која се саосећа с проблемима других људи па вам многи често поверавају своје најдубље тајне, понекад чак и особе које уопште не познајете. Својом топлином једноставно свима уливате поверење, а ви сте ионако најсрећнији када некоме можете помоћи.
Идеалан посао за постизање успеха и лично остваривање: медицинска сестра, социјални радник, психотерапеут.
Извор: zadovoljnadnevnik.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА