Најновије

ПУТИНОВИ ОБАВЕШТАЈЦИ УПОЗОРАВАЈУ: Усташе и шиптари спремају напад на север Косова!

Србима са севера Косова и Метохије прети ново етничко чишћење, упозорава се у допису који су руски обавештајци ове недеље послали надлежним службама у Србији.

Путин (Фото: РИА)

Руси су нам доставили документацију и "пресретнуту комуникацију" која доказује да хрватски војни и полицијски инструктори у НАТО бази у Графенверу у Немачкој обучавају шиптарске специјалце за напад на север српске покрајине!

"Блиц-криг"

Да није реч о некаквој "теорији завере" или празној претњи, показује и податак да су бивши хрватски премијер Зоран Милановић и министар одбране Анте Котроманић, обојица познати по усташким ставовима, прошлог четвртка боравили у Приштини и, према писању загребачких портала, саветовали Хашима Тачија како да спроведе "Олују" на северу Косова!?!
Двојица хрватских политичара су се током посете срели и са Агимом Чекуом, једним од вођа терористичке ОВК.
Према речима наших одлично обавештених извора, руски обавештајци су српским колегама послали и доказе да су Милановић и Котроманић у Приштини са шиптарским лидерима разрађивали план за "заштиту територијалног интегритета Косова"!?!
- Милановић је чак Тачију понудио своје услуге лобирања у Бриселу. Он је рекао да може да гарантује да би после неколико месеци ЕУ прећутно подржала блиц-криг освајање севера Косова и цитирам: Коначно решење српског питања! - преноси један од саговорника и додаје да је и без "руске дојаве" јасно да Хрвати и Шиптари нешто опасно спремају.
- Свакоме ко хоће да размишља јасно је да се спрема неко зло. Какве то, молим вас, заједничке теме имају Милановић, Котроманић и Тачи усред Приштине?! Чак и када бисмо им поверовали да су разговарали о брзом уласку Косова у ЕУ, какве то везе има са Агимом Чекуом, најгорим убицом из ОВК?! Наравно да су причали о инвазији на север Косова и коначном одвајању те територије од Србије! - преноси извор.
Нико у Влади Србије није хтео да коментарише сазнања, док се овим поводом нису оглашавали ни Тачи, ни Милановић. На другој страни, председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта каже да је јасно да је овде реч о антисрпском фронту.
- Милановић је човек који велича Фрању Туђмана и који је до краја спровео пројекат етнички чисте Хрватске. Док је био премијер, показао је шта мисли о Србима. Није решио ниједан проблем нашег народа. Зато је и очекивано што се састаје са Тачијем, Чекуом и другим промотерима лажне државе Косово - истиче Линта.

Стара спрега

Стручњак за безбедност Дарко Трифуновић сматра да спрега Хрвата и Албанаца одавно постоји.
- Хрватска је у НАТО, а Косово хоће у НАТО. Проблем је, међутим, што Русија види Србију као савезника против Запада. Страх ме је да ће Америка због тога да каже државама у региону "узмите шта је ваше", а то би изазвало велики хаос... - наглашава Трифуновић.

ЕУ све зна и ћути!

О злочиначким плановима Хрвата и Албанаца детаљно су обавештени и званичници Европске уније, али они ипак ништа не предузимају!
- Наравно да у Бриселу знају шта се ради у НАТО бази у Немачкој. И наравно да званично никада неће рећи да су за насилно решење и заузимање севера Косова, али незванично ће учинити све да помогну својим савезницима Шиптарима и Хрватима - каже један од саговорника. Лазански тврди да НАТО хоће да заврши оно што су почели бомбардовањем, о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА