Најновије

ИТАЛИЈАНКА: Роман који буди најсензитивнија чула

Дирљива и дубоко сензуална, ова импресивна сага представља величанствен приказ једне породице омеђене историјом, љубављу и патњом. "Италијанка " је роман само за одабране, који умеју да препознају праве вредности у мору написаних књига.

Италијанка

У Италији на прелазу векова, Џозефина је тек наивна девојчица присиљена да се уда за Винченца, човека којег не познаје и не воли. Три дана након венчања њен новопечени муж одлази у Америку, а она добија још девет година безбрижног детињства, да босоногатрчи по сликовитим брежуљцима Кампаније све док Винченцоне пошаље по њу. Скоро деценију касније, дошао је и тај дан: Џозефина одлази преко океана. Условљена традицијом, прихвата улогу супруге и домаћице и рађа седморо деце. Последње дете, Валентина, зачето је у греху, рођено у тајности и дато на усвајање. До краја живота препуног срећних и тужних, страствених и тешких тренутака, Џозефина трага за својом изгубљеном ћерком чувајући тајну, док сва њена деца јуре за својим великим и малим сновима и праве сопствене грешке.
" Дрхтала је од хладноће и влажног ваздуха, али није се померила. Стајала је непомично, чекајући да јој се живот размота пред очима. Стајала је мирно, спремна да га оберучке прихвати. "

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА