Најновије

ЧАНАК ИЗВРЕЂАО ШЕШЕЉА И РАДИКАЛЕ: Шешељу је место иза решетака!

Чанак је навео да је сасвим јасно да је јучерашњим бестидним малтретирањем и вређањем Мајкла Девенпорта, жртвујући углед државе и њеног парламента, Војислав Шешељ почео своју председничку кампању.

Ненад Чанак извређао Шешеља (Фото: Твитер)

- Управо то су Шешељ и његови зликовци - чопор крволочних запуштених примата, који урлају на једног човека и у парламенту вређају госта из стране земље.  Трагови су им још крвави од свег зла које су нанели мрачних деведесетих, а хоће да нас поново посвађају са свим преосталим цивилизованим светом - изјавио је Чанак и додао:
- Шљам и полусвет изашао из таме да поново поведе земљу у лудило, срамоту, безнађе и ратове. Да на свим стратиштима и згариштима прави нова стратишта и згаришта. А за то што су данас у парламенту сносе одговорност и сви они који су одбили захтев Лиге социјалдемократа Војводине  2000. године да се забрани рад СРС и још неколицини странака, те годинама свесно спречавали спровођење Закона о лустрацији све док он није застарео.  Такође, једнаку, ако не и већу одговорност има и Хашки трибунал који једанаест година није био у стању да осуди Шешеља и да га стави иза решетака, где му је место.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА