Најновије

Прегршт златних медаља у Прагу, студенти ПЕП опет укупни победници Еуроијаде (ФОТО)

Студенти Високе школе за пословну економију и предузетништво (ПЕП)укупни су победници престижног међународног такмичења Еуроијада којеје од 11. до 14. новембрa одржано у Прагу.

Победници Еуроијаде (Фото: Vspep.edu.rs)

Студенти ВШ ПЕП тако су одбранили прошлогодишњи резултат из Кракова када су такође били укупни победници Еурoијаде.На Еурoијади је ове године учествовало више од 1.000 такмичара из око 40европских земаља.

Они су у јакој конкуренцији освојилизлатне медаље у мушкој и женској одбојици, мушком и женском шаху, мушком и женском тенису као и стоном тенису у мушкој конкуренцији.Сребро је освојено у женском стоном тенису.

Студенти ПЕП-а били су најбољи и у квизу знања где су освојили такођепрво место, као и у дебати. Овај успех је утолико већи јер су утакмичењима учествовали и многи велики европски универзитети.

Висока школа за пословну економију и предузетништво (ПЕП) најуспешније студенте награђује стипендијама за студије што је и резултирало тиме да њихови студенти већ неколико година постижу најбоље резултате на међународним такмичењима на којима учествују.  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА