Најновије

СКАНДАЛ: Жељко Шашић прво брутално извређао Расту и његову жену, а онда и закуцао!

Певач Жељко Шашић је на срамотан начин коментарисао Расту, и подсмевао се чињеници да репер има зечју усну, а то му није било довољно, па је још додао да га баш брига да ли ће се муж Ане Николић увредити због ових скандалозних опаски.
Све је почело када је Шашић за магазин Свет изјавио: "Мали је интересантан, са својим дредовима, зечјом усном и зато што се смувао са свима доступном Аном Николић и оженио се њоме".
Изгледа да му то није било довољно, па је поново увредио Расту. "Нисам имао намеру да увредим хендикепираног човека, био то Раста, Власта или неко други. Људи око мене су причали како муж Ане Николић има зечју усну, па сам само то пренео, јер у глави су ми остали ти коментари. Па, да се не лажемо, има доста мушкараца и жена који живе са тим деформитетом", рекао је Шашић за Курир, и додао да се нимало не каје због својих крајње непримерених и увредљивих изјава. "Ма, ништа страшно нисам рекао. Нисам му се ругао нити подмевао. Ја сам критичар који реално коментарише нуспојаве нашег друштва. Ја сам елоквентан да причам о томе и зато желе да ме ангажују у некој емисији да без длаке на језику причам пред људима. Раста се бави ретард попом и то ћу увек критиковати. А то како изгледа, не занима ме и зато ме баш брига да ли ће га нешто увредити или не", закључио је Жељко Шашић. Дивна Карлеуша ухваћена је у страсним пољупцима са млађом девојком, а фотографије можете да видите ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА