Најновије

ДАБОВИЋКА ОТВОРИЛА ДУШУ: Малоумно ми је да ме пореде са старлетама, то вређа! (ФОТО)

Српска кошаркашица Милица Дабовић изјавила да је вређа када је неки пореде са старлетама.

Милица Дабовић (Фото: Инстаграм)

Милица Дабовић се недавно опростила од наше репрезентације са којом је прошле године освојила ЕП, а ове године је са Србијом стигла до бронзе на ОИ. Наша кошаркашица је поновила да навија за Партизан и да има лоше искуство са присталицама Звезде.
"За друге се навија, за Партизан се живи. Звездаши ме вређају само зато што сам Партизановац. Сви смо ми наши, играла сам ја и за Звезду, али Партизан обожавам. Кад ставим слику, кажу ми:Само се скидаш, ништа ниси урадила у животу, па се запитам да ли знају да разговарају са мном. Када објавим провокативну слику, кажу ми да сам старлета. Нисам ни знала шта је то док ме нису упоредили са нима, па ми је дечко Симон објаснио шта оне раде. Рекао ми је да су највећа гамад, да узимају паре... И схватила сам да немамо неких сличности. Малоумно ми је то поређење. Народ је проклет, никад му нећеш бити добар. Другачија сам и то их вређа", рекла је српска кошаркашица.
Она је признала да се само једном напила у животу и то због Партизана.
"Никад нисам запалила цигару, само једном сам се напила од 12 Бејлиса када смо освојили троструку круну у Партизану. Била сам припита и почела сам да плачем, па сам рекла да нећу више никад. Саопштили су нам да се клуб распада, да се нема пара, иако смо имале све трофеје. Речено нам је да се снађемо и нађемо нове клубове. Други су ме одвојили од Партизана, нико није стао уз нас и то ме је највише болело", признала је Милица Дабовић.
Она је истакла да је после ОИ у Рију донела одлуку да се повуче из репрезентације.
"Бог нам је дао успех, не знам да ли смо заслужиле, али десило се. Имале смо више среће него памети, можда баш због лоше атмосфере. Ипак, нисам желела више да пливам у нервози и оптерећењу. Негативна енергија ми је много сметала, била сам разочарана. Репрезентацију сам до прошле године сматрала фамилијом, више не. Звала сам Симона сваки дан и молила га да ме врати. С друге стране, желела сам да освојимо медаљу, да знам да нисам трпела за џабе. Освојиле смо је, након тога имала сам још две утакмице и рекла сам – крај. Није то више било то, нема те енергије и атмосфере. Искреност ме је коштала пуно, али ја сам чиста пред собом, ничега се не бојим. Следеће године пишем биографију и Симон ми је рекао: Је ли ти желиш да лажеш људе, а после да испљујеш све?!. Тада сам одлучила да нећу да лажем, па сам проговорила о атмосфери у олимпијском селу", истакла је она.
Милица Дабовић је поновила да ће у аутобиографији изнети неке до сада непознате детаље из живота.
"Шокираће се, неке људе ће бити срамота. Оно што сам трпела верујем да не би нико. Са 12 година нисам имала патике, па сам у три броја већим играла државно првенство у Ковину. Девојчице из Ковина су тада биле најбоље, смејале су нам се јер смо биле ниске и мршаве, али смо успеле да освојимо државно првенство. Трчи патика, па трчим ја... Али дајем поене, растурам", навела је српска кошаркашица и објаснила зашто је морала да напусти Бешикташ.
"Када сам осванула на насловници настала је драма. Менаџер ме је позвао и рекао: Пакуј се, идеш кући. Није ми било свеједно. Нисам имала ни плату – молила сам тренера да плати друге цуре, да не седе на клупи. Имали смо странкиње које су, када не добију плату, одбијале да играју, па сам молила тренера да им се да новац јер су нам требале цуре, добар је био тим... а оне нису ни знале за то".
Српска кошаркашица каже за себе да је велика верница.
"Верујем у Бога, знам да је све како он каже и да је све записано. Он диктира, не постоји јача сила".
Милица је најавила да ће наредне године организовати тренинг камп на Тари.
"Спотичу ме и саботирају, не желе ми добро. Плакала сам првих неколико дана када сам кренула са организацијом, а онда ми је инат прорадио. Била сам милион пута разочарана, повређена... Чинила добро, а није ми се враћало. Ипак, све дође на своје", додала је она.
Она је проговорила и о хапшењу брата Милана.
"Без обзира на тренутну ситуацију, ми смо једна од најуспешнијих породица, то нам нико не може оспорити. Мој отац је луд, манијак, али је генијалац у послу којем се бави – па, направио је мене и Ану. Све живо смо освојиле! Адвокат ми је рекао да не треба да говоримо за новине, али ја живим такав живот - ако се повучем у илегалу биће још горе. Не можете ме убити, не можете нас сахранити – испливаћемо и само ћете нас ојачати. Важно је да будемо на окупу, а ово нас је још више ојачало, као и свака лоша животна ситуација. Нико није безгрешан", истакла је српска кошаркашица.
Она ужива у вези са дечком Симоном, а признала је да би волела да на руку стави прстен.
"Знам да ће ме изненадити кад се најмање будем надала. Ако се икада будем удала, волела бих то да буде на неком острву само са кумовима јер имам мало пријатеља, много њих сам изгубила", каже српска кошаркашица, а за крај поручује:
"Стварно никад нисам живела живот какав сам желела, увек су други диктирали – тренери, уговори, увек сам живела под туђим правилима. Сад живим под својим и нека ми је овако буран живот, али то је оно што ме чини срећном. Када дође дете, цео живот се мења, а ја желим да то буде после кампа. Хоћу да одрастам уз своје дете и оно уз мене и то ће бити круна моје каријере".
Како изгледа Рита Ора у наперверзнијем издању, погледајте ОВДЕ!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА