Најновије

ИСПОВЕСТ ПОРНО ГЛУМИЦЕ: Била сам јако напаљена, а сада ме све боли! (ФОТО 18+)

"Али то је добар бол!"

Брук Бенер (Фото: naughtyamerica.com)

Брук Бенер је порно глумица која је своју прву порно сцену снимила са 18 година, а у 26. је решила да направи паузу у свом послу. Сада, када се вратила порно бизнису, као 32-годишњакиња, причала је за 
"The Independent"  о свом животу.
- Дефинитивно сам била премлада када сам почела и нисам могла да разумем сопствене поступке. Враћам се после паузе. Радила сам од 2001. до 2010. нон-стоп, без паузе. То је врло дуго време. Никада нисам снимала анални секс или "генгбенг", увек сам преферирала само "ванила-секс". Радити тако дуго без паузе није нормално. Зато сам напустила посао кад ми је било 26 и тада сам схватила да постоји пуно људи који то не схватају. Али таква је Америка и њено друштво - искрена је глумица.

A photo posted by @naofficial_ on Sep 8, 2016 at 3:09pm PDT

Током своје шестогодишње паузе од снимања филмова, Брук се посветила учењу, па је завршила студије психологије као једна од најбољих у генерацији, а сада је уписала и постдипломски. Жеља јој је да студира и право, али се боји да ће имати великих потешкоћа при запошљавању јер се свакодневно сусреће са бројним предрасудама у америчком друштву.
- Путовала сам светом и схватила да су те предрасуде највише амерички проблем. Тога нема у толикој мери у Еуропи, Јапану, Турској и другим местима - каже Брук, која је удата и има четворогодишњу ћерку.
- Никада је не бих уписала у државну школу, знам да би је друга деца задиркивала због мог посла - признаје и додаје да се и она сама суочила са осудама властитих родитеља.
- Родитељи не разумеју ово што радим. Постали смо поновно блиски тек кад сам правила паузу, али сада сам се поновно вратила пред камере, а планирам да покренем и своју веб страницу. Мрзе мој посао и није им било драго кад сам рекла да се враћам. Мени је то смешно, свака мајка која је оставила посао пошто је родила, природно жели да се врати на тај посао. Отишла сам, студирала сам, сада сам на постдипломским, имам дете, али збиља ми недостаје посао. Недостаје ми слобода, уметнички израз. Једноставно, волим секс - закључује Брук.
- Прошле недеље сам снимила свој први филм после паузе и баш ми је било забавно. Била сам јако напаљена. Једино ме и даље све боли, изашла сам из ритма, али то је добар бол - објаснила је она.
Секси фотографије атрактивне Брук погледајте у галерији:

A photo posted by JT (@iamjtphoto) on Sep 25, 2016 at 10:58pm PDT

A photo posted by PROFANE (@profaneclothing) on Jan 10, 2016 at 10:29am PST

A photo posted by PlanetHot (@bluexstarz) on Aug 5, 2014 at 1:53am PDT

Које су то три сцене из порно филмова које би жене радо испробале погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА