Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ШОК У НЕМАЧКОЈ: Арапин ударцем ногом у леђа „гурнуо” Немицу низ степенице метроа!

Немачку је потресао снимак камере видео-надзора у берлинском метроу која је „овековечила” сурови и бесмислени напад групе миграната на младу Немицу.

Сурови напад групе миграната на младу Немицу (Фото: Јутјуб)

Како и не би!
Девојка (26) се спуштала у метро-станицу у округу Нојкелн, вероватно ништа не подозревајући. А за њом је утрчала група Арапа-миграната, а један од њих ју је сустигао кад је била на половини степеништа. Сустигао  и ударио је ногом у леђа.
Просто је прелетела неколико преосталих степеника и фактички пала лицем на под.  Успела је да се придигне у (полу)седећи положај. Вероватно само зато што је млада. Други путници су јој притрчали у помоћ, а један од Арапа је за то време покупио нешто што је испало нападачу (вероватно мобилни телефон). Дневни лист Bild тврди да између жртве и нападача претходно није било ни свађе ни препирке. Полиција је саопштила да је нападнута пребачена у болницу, а сам напад је оквалификовала као „наношење тешких телесних повреда”. Претходно је 17-годишњи Авганистанац силовао и убио кћерку високог функционера Европске уније у Немачкој. Њено тело је пронађено у реци Драјзам. Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА