Најновије

Албанци опет забранили улазак Марку Ђурићу на Косово!

Тзв. Косовско Министарство спољних послова обило је захтев директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ðурића да уђе на Косово, пише Коха.

Марко Ђурић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Према изворима портала koha.net, Ђурић је тражио дозволу да данас борави на Косову.
Одлуку да му не одобри боравак, Министарство спољних послова је донело након сазнања да Ђурић, заједно са другим званичницима, има у плану да сутра на Косову посети неколико бензинских станица, које нису лиценциране од стране косовских власти, пише тај портал.
Коха истиче да се Ђурићу дозвољава улазак на Косово, само уз претходну дозволу Министарства спољних послова Косова, где он мора да поднесе извештај о агенди свог боравка на територији Косова, истиче Коха.
Раније јуче је најављено да ће директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић боравити данас, 15. децембра у Косовској Митровици где ће присустовати пуштању у рад бензинске станице и малопродајног објекта Нафтне индустрије Србије.
Након 17 година, Нафтна индустрија Србије обновиће рад све своје три бензинске станице на северу покрајине, у Звечану, Зубином Потоку и Косовској Мировици, саопштено је из Канцеларије за КиМ. Извор:Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА