Најновије

Осумњичени за напад у Берлину ликвидиран у Милану!

Тунишанин Анис Амри, осумњичен да је возио камион смрти у Берлину, наводно је убијен у Милану у оружаном обрачуну.

Напад у Берлину (Фото: Синхуа)

Амри је убијен три сата после поноћи током рутинске полицијске контроле.
Наводно је полиција од Амрија тражила документа, а он је из ранца извадио пиштољ, пуцао и ранио једног полицајца. Јединица је узвратила ватру и усмртила Амрија.
Немачки медији наводе да је човек за кога се сматра да је управљао камионом који је усмртио 12 особа у Берлину убијен током рутинске контроле у предграђу Милана Сесто Сан Ђованију. 
Медији су раније објавили да је Амри (24) провео неко време на италијанском острву Лампедузи током 2011. године.
Објављњна је једна фотографија из априла 2011. на којој се види Амри и још неколико дечака, његових сународника, након што су их снаге реда ухапсиле пошто су запалили једну школу у Лампедузи. Амри је због тога осуђен на четири године затвора. 
У затвору је Амри био под строгим надзором као насилник, испричао је полицијски званичник у Палерму где је Амри издржавао казну. 
Амри, међутим, у затвору није показивао знаке приступања џихаду, додао је званичник који је испричао да је Тунишанин био држан у самици управо да се због насилничког понашања не би мешао са другим затвореницима. 
Након изласка из затвора, Амри је упућен у Калтанисету у центар за мигранте одакле су хтели да га депортују у Тунис, али та земља није хтела да га прими назад пошто је и тамо, у свом родном месту, стварао проблеме. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА