Најновије

Паровић: Нема нас у нарученим истраживањима, али нас има у гласачким кутијама

Мирослав Паровић, председник Треће Србије, коментаришући резултате избора у Кљајићеву, каже да су избори једини начин да се провери воља народа и да као што у фудбалу место на тебели не одређује квота на кладионици, тако ни на изборима проценти у нарученим анкетама често не значе ништа.
Паровић (Фото: Трећа Србија)

Паровић (Фото: Трећа Србија)

- Нас можда нема у тим нарученим и штимованим анкетама, али нас очигледно има у гласачким кутијама -  закључио је Паровић. Он објашњава да је на одржаним изборима за савет МЗ Кљајићево (Сомбор) листа Треће Србије освојила у просеку око 12,5 посто гласова. - Поједини чланови наше листе су освојили и више од 20посто  гласова (преко 500 гласова), што је јасан показатељ квалитета људи који нас репрезентују на територији Сомбора. Иначе, у Кљајићеву је на изборе изашло око 2.700 гласача од непуних 5.000 колико их је уписано у бирачки списак. Овај број је на нивоу броја гласача у доста великом броју мањих општина по Србији и то успех наше странке чини још већим и значајнијим - кажу у Трећој Србији.
Прочитајте још:ПАЈТИЋ: Двотрећинска излазност руши ВучићаКОМЕ ИДЕ МОЈ ГЛАС НА ИЗБОРИМА? Четири сценарија за гласачке листиће
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА