Најновије

ОБОЖАВАЈУ ГА: Овако певачице и старлете причају о оралном сексу! (ФОТО/ ВИДЕО)

"Бивши момци су ми рекли да савршено пу*им ку*ац и шта вама то смета?", истакла је Станија Добројевић, а отворено на ту тему су причале и остале познате лепотице!
Станија (Фото: Јутјуб)

Станија (Фото: Јутјуб)

Фолк звезда Милена Ћеранић причала је пре пар година у емисији "Штоперица" на ОБН ТВ како јој није стран орални секс, те је истакла како га упражњава редовно. Навела је како јој није битна величина мушког полног органа, а на конкретно питање о оралу зачуђено је одговорила: - Наравно да га практикујем, мислим, логично! Певачица и ријалити звезда Наташа Шавија пунила је новинске ступце у претходној сезони "Парова" и због својих слободних изјава о сексу. Током једног разговора са Јеленом Голубовић истакла је како сваком момку прво "одради орал, па онда све остало", али и да нико не може да је учи тим стварима јер је поприлично искусна. Како је Шавија говорила о томе у ријалитију погледајте у снимку: Атрактивна Ружица Вељковић пре пар месеци нашла се у жижи медијског интересовања због препуцавања са Шавијом око сналажења у кревету. Бесна због њених изјава да је лоша у сексу, Вељковићева јој је поручила пред камерама "срећне телевизије": - Видим да прича о мени да сам лоша у сексу. Па, мени су причали да је она мртва крава у кревету. Ја сам краљица оралног секса. Могу то и да покажем. Многи и даље памте чувени снимак Јелене Карлеуше од пре 9 година, када је тадашњем дечку (а данас супругу) Душку Тошићу у камеру причала шта воли да ради са њим насамо. Поред гурања средњег прста у уста, јавност памти и њене речи како "воли да га пу*и", али и оне где је рекла како обожава да јој "лиже рибицу и гузу". Ово није једини пут да је ЈК причала о сексу на овај начин, али је свакако изазвао највише пажње. Финалисткиња претходне сезоне "Парова" Маца Дискреција постала је чувена по свом слободнијем понашању, а током боравка у ријалитију имала је секс са Гастозом, а потом и симулирала орални на бананама, краставцима, авокадима итд. - Инструкције за орални секс не постоје. За то се мораш родити. Нико се није научен родио, али треба имати нешто као харизму. Или имаш или немаш. Ја сам надарена за то, али мене је живот научио - причала је једном приликом Маца. Попут Ружице, и победница последње "Фарме" Станија Добројевић недавно се хвалила како је "краљица оралног секса". Бесна због напада Лепог Миће, старлета је без устручавања поручила: - Видим да си се напалио матори педофилу! Бивши момци су ми рекли да савршено пу*им ку*ац и шта вама то смета? То је мој живот, и моја ствар! Ево, рећи ћу пред милионима гледалаца - ја сам краљица оралног секса! Једва чекам да то поново радим свом дечку и уживаћу у томе! Певачица Наташа Маза пре неколико месеци је била и те како актуелна јавности због мистериозне везе са Лепомиром Бакићем, а током једног обраћања јавности путем свог Јутјуб канала говорила је на тему оралног секса. Истакла је како је једном приликом и те како уживала док ју је "обрађивао" бодибилдер, а дотакла се и теме односа са Лепомиром. Шта је имала тад да каже погледајте испод: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ГРУБИЈАН: Гастоз обрисао патос Мацом Дискрецијом и повредио јој кичму! (ВИДЕО)ДОК ЗОРИЦА НЕ ГЛЕДА, ГАСТОЗ НЕ МОЖЕ ДА ОДОЛИ МАЦИ ДИСКРЕЦИЈИ: Oна га је провоцирала, а онда је он кренуо да је пипа по грудима! (ВИДЕО)АТИНА ФЕРАРИ: Која сам ја краљица! (ВИДЕО)
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА