Најновије

ПАДА СЕЛО ПО СЕЛО: Руси напредују ка Котљаровки (МАПА СУКОБА)

После напада на Оружане снаге Украјине у Кисловки и заузимања пола села, део јединица Оружаних снага Русије окренуо се ка Котљаровки и почео да је чисти, јављају руски војни кореспонденти.
Мува не мож' да прође!

Мува не мож' да прође!

Догађаји се развијају на исти начин као и са Орловком и Тоненкијем код Авдејевке – украјинске трупе се прво повлаче, али онда покушавају да се прегруписају и ротирају јединице и надокнаде губитке.

Мапа распореда украјинских и руских снага

У овом правцу, део резерви Оружаних снага Украјине стиже из суседних Куриловке, Пешчана и Глушковке, где последњих месец дана стижу појачања. Још нема говора о „месним нападима“ као код Авдијевке – део украјинских појачања стиже да попуни ровове и упоришта, други део се креће између Кисловке, Котљаривке и области на западу, али велики број људства страда од наше артиљеријске ватре, стоји у објави популарне ВКонтакте странице “Војна хроника”.

„Оружане снаге Украјине, у овој области, покушавају да спрече Русе да спроведу „Очеретински сценарио“ и оду железницом до Пешчаноја, а одатле ка Куриловки и станици Купјанск-Узловој, наводи Војна хроника.

Прочитајте ОВДЕ о великом нападу руске армије на Невељско и Нетајлово

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА