Најновије

Миротић ипак Србин: Поцепао нашу заставу, сад слави Сретење у Чикагу (ФОТО/ВИДЕО)

Никола Миротић је постао уважени члан српске заједнице у Чикагу. И ту не би било ништа чудно да  прошлог септембра Никола Миротић узбуркао је јавност тиме што је поцепао српску заставу на Европском првенству.
Никола Миротић цепа српску заставу (Фото: Јутјуб)

Никола Миротић цепа српску заставу (Фото: Јутјуб)

Неколико месеци после тог догађаја стамени центар је поново у центру пажње. Овога пута појавио се на прослави Дана државности Србије у Чикагу. У Чикагу, граду у којем живи највише Срба у Америци, била је одржана пригодна прослава Дана државности наше земље, а гост је био Миротић.
- Када год имам прилике, дружим се са нашим народом. Свиђа ми се како су деца припремила приредбу - рекао је Никола, кошаркаш Чикаго Булса. Како је се опоравља после опоерације слепог црева, Миротић има доста сободног времена па се недуго затим дружио и са децом из удружења Свети Сава. Он је доласком на прославу потврдио да осећа поштовање према простору са којег потиче, али нажалост, не игра ни за Србију ни за Црну Гору, већ у његовим мајсторијама уживају Шпанци. Ипак, очигледно је да се осећа као Србин. прича екавицом, као да није рођен у Подгорици. Очигледно је да се труди да окаје грехе настале цепањем заставе. Миротић нема српско држављанство, већ црногорско и шпанско, Миротић је играо за све селекције Шпаније. Још у млађим категоријама Миротић је одлучио дазадужи дрес Шпаније. Присетите се како је Миротић поцепао српску заставу: www.youtube.com/watch
Прочитајте још:ПА ОНИ СУ ШОУ: Хрвати траже да Звезду избаце из Евролиге и да Ђоковића казни АТП!ХИТ: Цирбес одвео баку у српску кафану на ћевапе, а она је урадила нешто неочекивано (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА