Најновије

Жена шокирала породицу када се појавила на сопственој сахрани, али то није најлуђи део приче!

Ноела Рукундо испричала је како је њен супруг унајмио групу људи како би је киднаповали и убили. После два дана у заробљеништву, отимачи су је ослободили.
ковчег (Фото: Јутјуб)

ковчег (Фото: Јутјуб)

Оно што је Ноела урадила након ослобођења довело је на насловне странице новина широм света, а то је када се појавила на сопственој сахрани и шокирала супруга, преноси портал "Aol.com". - Ишао је полако ка мени, као да хода по сломљеном стаклу. Причао је себи нешто у браду, а онда ме је дотакао по рамену, скочио и вриштећи рекао "Жао ми је због свега" - испричала је несрећна жена за ББЦ. Њен супруг наводно је хтео да је убие јер је мислио да га вара, што је она негирала. Отмица се догодила на сахрани њене мајке. Наиме, Ноела је исцрпљена након сахрана позвала супруга, који јој је саветовао да изађе на свеж ваздух. У том тренутку пришао јој је нападач са пиштољем и отео је. Међутим, онда се десила ствар достојна најбољих филмова. Испоставило се да киднапери нису присталице убијања жена, а поред свега тога, познавали су и њеног брата. На крају су је пустили, али су задржали новац који су добили од њеног супруга и рекли му да је мртва. Њен сурпуг осуђен је на 9 година затвора због киднаповања и покушаја убиства.
Прочитајте још:Симулирали секс са новинарком уживо! (ВИДЕО)Ако имате оваквих 100 динара можете их заменити за 15.000 евра (ФОТО)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА