Најновије

Чудесна исцељујућа техника: Руски и кинески третман алуминијумском фолијом

Алуминијумска фолија има исцељујућа својства, а често је користе кинески и руски исцелитељи. Пракса је показала да се алуминијумска фолија може користити и ван кухиње, али са извесним опрезом.
Чудесна исцељујућа техника (Фото: healthadvisorgroup.com)

Чудесна исцељујућа техника (Фото: healthadvisorgroup.com)

Уколико имате проблема са боловима у врату, леђима, раменима, коленима и петама, просто замотајте болни предео алуминијумском фолијом и бол ће убрзо нестати. Биопроток који пролази кроз биолошки активне тачке у нашем организму се на тај начин рефлектује и враћа одакле је дошао. То позитивно утиче на погођене органе који имају везе са истим узроком. На тај начин можете да се решите и здравственог проблема и да ублажите бол. Ову занимљиву методу исцељивања већ дуго користе кинески и руски исцелитељи, а она је детаљно објашњена у књигама Вилхелма Рајха, психотерапеута који је био Фројдов ученик. Како алуминијумска фолија може да вас излечи? Узмите комад алуминијумске фолије, ставите на болно место и осигурајте завојем. Алуминијумска фолија је одлична за лечење бола у врату, леђима, рукама, ногама, зглобовима итд. Такође се може користити за третирање оперативних ожиљака и гихта. Потребно је само да ставите комад фолије на ожиљак или да замотате палац фолијом и завојем уколико лечите гихт. Кинески исцелитељи сматрају да третман треба да траје бар 10-12 сати. Поставите комад алуминијумске фолије на болно место и оставите је преко ноћи. Направите паузу од 1-2 недеље а онда поновите третман по потреби. Алуминијумска фолија има јак антиинфламаторни ефекат Алуминијумска фолија може да помогне при ублажавању прехладе. Умотајте своја стопала у 5-7 слојева фолије и поставите комадић папира или газе између сваког слоја. Држите ову компресу око сат времена. Затим је скините и поново поставите после два сата. Затим опет држите сат времена и поново направите паузу. Требало би да поновите третман три пута. Читава процедура траје недељу дана. Међутим, многи људи и даље расправљају о томе на који начин овај третман делује. Неки се позивају на науку, док други објашњавају третман биоенергијом. Руски научник А.В. Скворцов објашњава: „Исцелитељи често користе алате за стварање специјалне енергије, као што су производи од алуминијумске фолије. Људски организам поседује специјалне матичне ћелије које су испреплетане са пољем Земље. Из неког разлога, ово поље се деформише, што утиче на проток енергије која долази до матичних ћелија. Површина фолије рефлектује поље Земље као велика лупа, због чега оно постаје много веће и омогућава поновно успостављање контакта између ћелија и поља. Штавише, сјајна површина фолије спречава пробијање спољног штетног зрачења у људски организам“.
Прочитајте још:Пронађите свој чај!Попијте три шоље овог чаја и за седам дана очекујте невероватну трансформацијуЕво како ваш пенис може да вам покаже колико ћете дуго живети!НОВА ПОДМЕТАЧИНА: За ужасе приписане зика вирусу одговоран Монсанто?!
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА