Најновије

Вучић: Поставили смо темеље озбиљне државе

Ако добијемо поверење народа, имаћемо нове људе у влади и нову енергију, најавио је вечерас председник СНС-а и премијер Србије Александар Вучић.

Вучић (Фото: ЈуТјуб)

Вучић је гостујући на телевизији Хепи рекао да ће мото СНС-а у кампањи бити покушај да се ујединимо за европски стандард живота, за боље школе и болнице, за стабилне и растуће пензије и плате, за нормалну и пристојну Србију.
"Уопште није немогуће и не бих то искључио, једнако је вероватно или вероватније да победе сви они који су уједињени у мржњи против мене или странке коју водим. Али, како је Софокле говорио - милије ми је да часно пропаднем него да победим варајући", рекао је Вучић. Он је навео да нема ништа важније од тога да се неко осећа добро због онога што се ради за државу. "Ми смо много тога добро урадили, поставили темеље озбиљне државе, а пред нама је још много посла", рекао је Вучић.

Вучић на бизнис форуму у немачкој покрајини Хесен

Премијер Александар Вучић најавио је вечерас да ће у среду боравити у немачкој покрајини Хесен, где ће се састати са премијером те немачке покрајине и њиховом владом. Такође је најавио да ће учествовати на бизнис форуму, на ком ће бити представљене могућности за инвестирање у Србију. Вучић је истакао да су стране инвестиције веома важне и да ће се стално бавити привлачењем страних инвеститора, јер су, према његовим речима, страни инвеститори отворили су многа радна места у Србији.

За месец дана аутопутем до Македоније

Премијер је истакао да ће за месец дана моћи да се путује аутопутем до Македонијие и рекао да је актуелна влада изградила укупно 360 објеката приликом изградње саобраћајне инфраструктуре у само две године. Он је показао мапу Србије, на којој је показао мостове и тунеле који су завршени. "„Обрадоваћу људе када кажем да нам је остало пробијање последњег тунела у Грделичкој клисури. Ускоро ће последњи тунел бити пробијен. Завршићемо тај пут у року, као што је предвиђено догодине", поручио је Вучић. "Још месец дана па ћете моћи да се возите до македонске границе аутопутем", подвукао је он. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА