Најновије

Mировић: Oчекуjем победу СНС, листу предводи Гоjковић

Потпредседник Српске напредне странке Игор Мировић изјавио је данас да очекује да ће Српска напредна странка победити и на изборима за Скупштину АП Војводине наводећи да ће прва на листи СНС-а за покрајинске изборе бити чланица Председништва те странке Маја Гојковић.

Игор Мировић (Фото: Јутјуб)

Мировић је коментаришући расписивање покрајинских избора за 24. април, рекао Танјугу да у Српској напредној странци очекују да грађани на изборима 24. априла подрже оне резултате које је та странка предвођена Александром Вучићем постигла од 2012. године, а посебно од 2014. од када је Вучић преузео руковођење владом Републике Србије.
"Влада је остварила веома конкретне резултате у области стабилизације јавних финансија, у области довођења инвеститора, позиционирања Србије као стабилне, модерне и уређене државе и у области борбе против корупције и криминала и на бази тих резлтата ми гајимо оптимизам и пред престојеће покрајинске изборе", рекао је Мировић.
Он је нагласио да је жеља СНС-а да се промене ствари у Војводини, да се изабере нова покрајинска влада и да, како је рекао, "уједињени и снажни промовишемо политику сарадње свих локалних самоуправа, покрајинске владе и администрације Републике Србије".
Мировић је истакао да верује да ће након покрајинских избора моћи  у Војводини да се гради политика која је потпуно комплементарна политици Владе Србије. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА