Најновије

ПРОГНОЗА КЛАДИОНИЧАРА: СНС разбија, СПС сигуран, остали око цензуса!

Српска напредна странка, судећи по изборним квотама које су објавиле кладионице, биће убедљиви победник на предстојећим изборима.

Избори (Фото: Танјуг принтскрин)

Далеко иза напредњака, али са више од 10 одсто гласова је коалиција СПС-ЈС, док су сви остали мање или више око цензуса. За разлику од прогноза кладионица, представници опозиције тврде да ће остварити много боље резултате, а понеки су спремни и да се кладе на то.
Тако је потпредседник социјалиста Бранко Ружић казао да би се он кладио да ће његова коалција остварити бољи резултат од 11 одсто, што је по прогнозама кладионица најреалнији резултат.
- На више наравно - казао  Ружић када смо га питали да ли би се кладио и на који резултат.
Демократе су према прогнозама једне од највећих кладионица у Србији на 6,2 одсто, а можете се кладити на то да ли ће ДС освојити више или мање. Бојан Пајтић, лидер демократа и први на листи “За праведну Србију - Демократска странка (Нова, ДСХВ, ЗЗС), истакао је да ће ДС добити много већу подршку.
- Не посматрамо политику као коцку. Никада се и не коцкам. Демократска странка је убедљиво најјача и најчвршћа опозициона странка, а грађани Србије под актуелном влашћу осиромашени и ојађени - казао је Пајтић.
Граница од 6,1 одсто резервисана је за другу колону проевропске опозиције у Србији, коју предводе Борис Тадић, Чедомир Јовановић и Ненад Чанак, односно коалиција странака СДС-ЛДП-ЛСВ. Портпарол СДС-а Константин Самофалов, ипак  тврди да ће та коалиција остварити победнички резултат.
- Не идем у кладионице, али сам сигуран да ће наш савез остварити победнички резултат који ће довести до политичког преокрета и смене катастрофалног Вучићевог режима - казао је представник Тадићеве странке.
Према проценама кладионица коалиција ДСС-Двери ће на предстојећим изборима остати испод цензуса. Наиме, њихова граница је 4,7 одсто, а наравно играчи се могу кладити да ли ће овај патриотски блок остварити више или мање.
Председница ДСС-а Санда Рашковић Ивић је коментаришући овај резултат кратко истакла да се не коцка, а сличан одговор је дао и њен коалициони партнер из Двери, Бошко Обрадовић.
- Не играм у кладионици СНС-а. Власт је у паници због раста рејтинга коалиције Двери-ДСС. Очекујем још прљавију кампању против нас, али да се изразим спортским жаргоном - победа је наша - истакао је Обрадовић.
Према прогнозама кладионица Левица Србије ће остати далеко испод цензуса, са реалним резултатом од скромних 1,1 одсто, што лидеру Левице, чини се, није пријало.
- Не идем по кладионицама, али бих препоручио да се кладе на Левицу Србије, јер могу добити озбиљну суму новца - рекао је Стефановић.

Рејтинг странака по процени кладионица

СНС 46%
СПС-ЈС 11%
СРС 6,6%
ДС 6,2%
СДС-ЛДП-ЛСВ 6,1%
ДСС-Двери 4,7%
Доста је било 4,5%
Левица Србије 1,1%
Најреалнија излазност 54,2%
Љубитељи кладионица новац могу зарадити кладећи се и на изласност.
Тако према прогнозама граница за изласност је 54,2 одсто, можете се кладити да ће на изборе изаћи више или мање од тог процента, квота је 1,85. Што значи да на уложених 1.000 динара, можете добити 1.850. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА