Најновије

Предвидео је напад у Њујорку и смрт Леди Ди, а сад има још језивије упозорење

Творац друштвене игре из 1995. године предвидео је терористички напад на Њујорк и смрт принцезе Дајане, а теоретичари завере тврде да је то тек почетак језивих догађаја који нас очекују.

Њујорк 11.09.2001(Фото: Јутјуб)

Невероватан цртеж на картици која је долазила уз друштвену игру под називом "Илуминати: Игра завере" представља језиво прецизну слику запаљених кула близнакиња Светског пословног центра у Њујорку након терористичког напада на Њујорк.
Картица је долазила уз унапређену верзију игре која је објављена 1995. године, скоро 6 година пре разарајућег напада.
Учесници у игри су добијали прилику да воде тајно удружење Илумината и смишљају планове за светску доминацију. Ова организација, коју су прославили романи Дена Брауна, наводно је тајна група коју сачињава светска елита која жели да постави „нови светски поредак“ и преузме контролу над човечанством – или барем тако тврде многи заљубљеници у теорије завере.
Чињеница да је игра о тајној организацији предвидела један од највећих терористичких напада на свету додатно је разбуктала машту многих на интернету који тврде да је он дело Илумината који су овим актом желели да добију подршку за ратне походе на Блиском истоку.
Међутим, ово није све. У новој верзији игре се налази и картица под називом „Пентагон“ која приказује центар одбране САД у пламену.
Пентагон је такође нападнут истог дана, а многи теоретичари завере сматрају да то никако не може да буде случајност.
Чланак о овим картицама објављен на сајту Cuttingedge  тврди да нам игра „даје духовни увид у нови светски поредак“.
„Ова картица прилично детаљно приказује напад на куле у Њујорку. Како је Стив Џексон могао да зна да ће се то десити? На врху картице јасно стоји натпис да су кривци за напад терористи. Куле близнакиње није уништила терористичка нуклеарна направа, или јесте? Ове картице је могао да осмисли једино неко ко је знао о плану Илумината јер нема шансе да би било која особа могла да случајно створи ове слике које су се обистиниле 6 година касније“, стоји у чланку.
Заљубљеници у завере такође тврде да постоје и карте које су предвиделе земљотрес и цунами у Јапану 2011. године, па чак и смрт принцезе Дајане.
У игри постоји картица, која се појавила две године пре смрти принцезе Дајане и која је приказује окружену папарацима.
На тој картици стоји да је она „имуна на нападе ривала и либералних група, али не и на нападе медија". Али се ипак не спомиње њена смрт.
Међутим, највише забрињава оно што теоретичари завера тврде да игра даље предвиђа.
Они тврде да је Џексон успео да се дочепа планова Илумината и да је игру искористио да их обзнани свету.
Како наводе теоретичари ове завере, њој у прилог иде и чињеница да су агенти тајне службе САД извршили рацију на његовом радном месту пре него што је игра објављена не би ли га натерали да је уништи.


Шта све игра предвиђа?

Ако верујете у теорије завере, онда је пред нама Трећи светски рат.
„Трећи светски рат“ картица играчима даје прилику да покрену још један глобални конфликт и тако спроведу нови светски поредак.
Ту су још и картице које приказују удар астероида и долазак антихриста. Јасно је да нам се не пише добро.
Са друге стране, бројни скептици тврде да картице не предвиђају ништа јер је постојао покушај терористичког напада на Куле близнакиње 1993. године, две године пре изласка нове верзије игре.
Али то сигурно неће спречити људе на интернету да попут Молдера и Скали траже истину. Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА