Најновије

Овако су хулигани у Загребу напали српске играче и викали Србе на врбе! (ВИДЕО)

Футсал дерби хрватског првенства између Динама и Национала прекинут је на полувремену, јер су хулигани из навијачке групе "Бед блу бојс" утрчали на терен уз вређање и повике српским играчима који наступају за госте "Убићемо вас" и "Заклаћемо вас".

(Фото: Фејсбук)

За Национал играју српски футсалери Младен Коцић и Борко Суруџић, а они су према последњим информацијама прошли без повреда.
БББ су током првог полувремена вређали играче и управе гостију. У једном тренутку навијачи Динама су напали управу Национала, која је била на трибинама, а затим су улетели на терен и почели су да ударају играче противничког тима. 
Video napada Posted by Nacional Zagreb FC on Среда 30. март 2016.

Оба тима су се током ноћи огласила саопштењима, а најгоре је прошао голман Национала Иван Павлић коме су навијачи Динама разбили главу. Председник Национала Ивица Ђола је повео футсалере у свлачионицу и они се нису вратили на терен.
Полиција, која је касно реаговала, је саопштила да су инцидент изазвали навијачи Динама, а према последњим информацијама повређену су три особе.  Национал је у тренутку прекида водио са 2:0. 
EKSKLUZIVNO!!!Ovo je Danijel Perić koji je pokrenuo napad i udario predsjednika Nacionala Zagreb.Ponosni član, nema š... Posted by Nacional Zagreb FC on Среда 30. март 2016.
Национал је током ноћи на друштвеним мрежама објавио нове снимке напада. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА