Најновије

ПОРНО ЗВЕЗДЕ О ИДЕАЛНОМ ПЕНИСУ: Глумице описале шта тачно желе од мушкараца! (ВИДЕО)

Данас је готово немогуће водити расправу око идеалне величине мушког полног органа. Самим тим што нам је интернет на дохват руке може се доћи до најразличитијих статистика о просечној величини, највећем пенису, најмањем. А како би се та дебата једном окончала, Јутјуб канал "Wood Rocket" питао је порно звезде да опишу свој идеални пенис.

Порно звезде о идеалном пенису (Фото: Јутјуб)

Анкетирањем неких од најпознатнијих порно звезда откривено је да универзалне дефиниције идеалног пениса нема.
Девојке су се прво дотакнуле величине, а превладавајући одговор је да би идеални пенис морао бити дугачак барем 15 центиметара. Горње границе, барем што се величине тиче, према порно звездама чини се нема, а неке су се пожалиле да превелики пениси заиста могу болети током односа, а и данима послије.
Глумице су рекле да ако могу бирати да би радије изабрале да је пенис већег опсега. Како су рекле, дужина често не игра улогу због облика вагине па је већи опсег често пожељнији од велике дужине. Међутим, када се ради о идеалном пенису, порно звезде су скоро све напоменуле да је боље ако је завинут према горе јер тако може дотакнути њихову Г-тачку.
Различите врсте секса долазе с различитим визијама идеалног пениса. Глумцие су истакле да је код вагиналног секса битан опсег, док је код аналног пожељнији мањи опсег и већа дужина док је код оралног једна од битних ставки могућност да га обухвате руком.
Девојке су додале да величина не мора нужно мушкарца учинити пожељним љубавником и истакле да техника, највише рад куковима, током односа игра највећу улогу. Неке су рекле да су момци с малим пенисима често били бољи љубавници.
              Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА