Најновије

Додик: Ако опозиција закаже протесте, и ми ћемо!

Протести у Републици Српској ником не требају, али ако их закаже опозиција, и ми ћемо, поручио је председник Српске и СНСД Милорад Додик.

Додик (Фото: ЈуТјуб)

Он је навео два разлога за то: први, да је СДС део власти у БиХ и две године доноси одлуке на нивоу БиХ које су важне за живот РС, а да Српска није осетила никакве користи од тога.
Коментаришући изјаву лидера СДС Младена Босића да је власт у Српској у паници поводом најаве протеста опозиције, он је приметио да паника није доминантно осећање ни код кога у РС. „Босић је политичар који гура једну пропалу политичку опцију, ону опцију која је издајничка, поданичка Бакиру Изетбеговићу, и то видимо сваки дан и у сваком тренутку“, оценио је Додик. У прилог томе навео је да СДС као део власти у БиХ пре неколико месеци није хтела да подржи аранжман са Светском банком, што је, додао је, јединствен пример да нека држава која је успоставила уговорни однос са Светском банком тај договор одбаци кад треба да га ратификује. „Очигледно су они у паници, а не неко други“, рекао је Додик и подсетио да је Босић имао 24 посланика, а данас има 17-18.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА