Најновије

СРБИН ПОШТУЈЕ ВОЈНИКА: Војска Србије институција којој се верује

Недавно објављено истраживање Центра за слободне изборе и демократију показало је још једном да је Војска Србије институција којој грађани највише верују, јер је позитивно мишљење о њој имало 62 одсто испитаника.

Војска Србије (Фото: vs.rs)

Висок проценат поверења грађани су имали у војску и током 2015. године, када се о њој позитивно изјаснило 61 одсто испитаника, 11 одсто више него у истраживању Медија галупа из 2014, саопштило је Министарство одбране. Резултати недвосмислено показују раст поверења из године у годину, а ако имамо у виду чињеницу да је наведени период карактеристичан по ангажовању Војске Србије у помоћи цивилном становништву, може се закључити да грађани Србије високо цене и поштују, пре свега, свог војника.
Током елементарних непогода припадници Министарства одбране и Војске Србије били су непрекидно уз своје грађане, а најзначајније ангажовање свакако је било за време поплава у мају 2014. године, када је свакодневно било ангажовано више од 4.000 припадника војске, наводи се у саопштењу. Извор: Fonet

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА