Најновије

"МАЛИ ДНЕВНИК" НА УДАРУ ПРЕВАРАНАТА?! Опрез, непознате особе у њихово име врбују децу по кућама!

“Мали дневник” протеклих дана нашао се на удару превараната који по кућама врбују наводне водитеље за ову емисију која се емитује на РТС. Екипа “Малог дневника” упозорила је на својој Фејбук страници да су непознате особе, које се представљају као чланови њихове екипе, покушавали да анимирају децу да им отворе врата својих станова.

“Мали дневник” (Фото: Принтскрин)

– До нас је стигла информација да су се током протеклих дана непозната особа, или више њих, у једном београдском насељу, представљали као чланови екипе “Малог дневника“ и да су, том приликом, наводно покушали да анимирају децу да отворе врата својих станова. Не желимо ни да претпоставимо са каквим намерама је та “акција“ предузета – истиче се у упозерењу “Малог дневника” које је објављено на Фејсбуку.
У њему се додаје да они никада нису радили кастинге по кућама:
– Зато, веома је важно да јасно нагласимо да наша екипа никада није на тај начин бирала децу за “Мали дневник“, већ да то радимо у сарадњи са “УМС – школом за таленте“, где се и одржавају кастинзи и пробе за нашу емисију. Пробе се, понекад, одржавају и у студију РТС-а и то су једина два места на којима деца – кандидати ступају у контакт са нашом екипом. Наравно, уз сарадњу са њиховим васпитачима и родитељима. Дакле, никада нисмо радили “кастинге“ по кућама, нити ћемо а, поготово, никада нећемо долазити на ваша врата са таквом намером – напомиње екипа “Малог дневника”.

И у случају да се испостави да информација која је дошла до екипе “Малог дневника” није тачна, они користе ову прилику да још једном подсете децу да  не отварају врата непознатим људима, нити са њима разговарају на улици и другим местима. – Чак и ако им се учини да дотична особа није опасна. Оно што је сигурно, та особа на вашим вратима никада неће никада бити нико из “Малог дневника“ – каже екипа ове емисије.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА