Најновије

11 ставки које морате урадити у сексу

Искористите сваки дан за нове експерименте у свим сферама живота, па и на пољу секса. Представљамо вам секси „морати урадити“ листу, као инспирацију за незаборавне тренутке.

Секс (Фото: pixabay.com)

1. Пијани секс
Ако га до сада нисте пробали, савет је да узмете флашу текиле и затворите се у кућу са својом драгом. Напијте се мало, откријте потпуно нов и луд начин вођења љубави.
2. Голицање перјем
Купите дугачка перја и њима голицајте партнерку по телу, па онда нека она вас додирује перјем. Додир нежног пера натераће вас да се најежите и истовремено невероватно узбудите.
3. Секс на плажи
И не, није у питању онај коктел који ваша девојка воли да пије сваког викенда...Него се баците на песак и пређите на ствар! Мали савет: Пробајте у зору.
4. Тихи секс
Замолите девојку да покуша да не испусти звук током вођења љубави. Без уздаха, дахтања и прљавих речи...само тихи секс! Пређите јој прстима преко леђа, грицните је и посматрајте како се самоконтролише.
5. Један на брзака
Баш у тренутку када ваша девојка буде кретала на пут, препречите јој пут и скините јој хаљину. Ускоро ће смислити изговор због којег ће закаснити на посао.
6. Секс у дивљини
Замислите да водите љубав са природом! Песма птица, звук зрикаваца, звездано небо...Права сценографија за један спори и сензуални однос.
7. Секс са потпуним странцем
Запамтите да секс није секс уколико нисте грешни. Зато будите грешни једне ноћи и приведите потпуну незнанку у стан. Многи кажу да је секс са потпуним странцем невероватан. Само, не заборавите да користите заштиту.
8. Секс у води Само проверите да ли је вода чиста, пре него што уроните у таласе страсти и пожуде.
9. Читајте јој еротске приче, романе
Частите се мало прљавим штивом. И док будете читали, мастурбирајте!
10. Секс у авиону
Знамо да су тоалети у авиону премалени и скучени. Али близина ће само распламсати страсти.
11. Секс са старијом дамом
Старији даме су неким мушкарцима посебно секси и неодољиве. Зреле су, искусне и знају шта желе, а шта не желе у кревету. Извор: Mondo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА