Најновије

ДЕВОЈКЕ ИСКРЕНО О СЕКСУ: Овако ћете нас натерати да молимо за још!

Скоро 1.000 жена је открило њихове најискреније жеље након секса, које ће их одобровољити за још једну рунду у вртлогу страсти. Резултати истраживања су помешани и различити, али пријатно изненађујући.

Илустрација (Фото: pixabay)

Љубљење и мажење након секса

Скоро 44 процента жена је признало да након секса жуди за телесним контактом. Под тим не мислимо на слатки загрљај, већ на љубљење и миловање.
„Након секса, мозак преплави њено тело окситоцином, познатим као хормоном миловања“, каже др Сусан Хугнес.
Избегавајте сензитивне регије, попут груди и брадавица, које могу да повећају осетљивост за 25 процената током секса и уместо тога се фокусирајте на леђа.
Нежна масажа ће уверити њену подсвест да нећете устати и отићи након секса, а овај чин такође повећава проток крви до њене карлице.

Секс на понављање

Више од четвртине жена (око 25 процената) одмах након секса жуди за поновним ужитком, будући да се крв одводи спорије из вагине него из пениса.
„Током оргазма, одређена регија у мозгу која се зове нуклеус ацумбенс је активирана и повезана са задовољством“, каже психолог др Бери Комисарук. Једноставно неће моћи да вас се засити.
Стога избегавајте било коју позу која ће вршити притисак на њен клиторис, који је сензитиван након оргазма. Уместо тога, седите и пустите је да буде на вама. То ће створити дубок контакт очима и љубљења, за чим она жуди.
Скоро једна четвртина жена (24 процента) је открила да их разговор чини најсрећнијим.
„То се своди на потребу за сигурношћу“, каже психолог Ањула Мутанда. „Жене воле да причају, јер је то део њихове потребе за зближавањем, а све захваљујући регији у мозгу која подстиче емоције током секса, што повећава њену жељу за разговором и остварењу интимности.“
Лезите иза ње и шапућите јој на ухо. Осећаће се као да јој говорите тајне и опустиће се и ускоро пожелети још мало задовољства.

Шољица чаја као афродизијак

Помало чудно, али 6,4 процента жена жуди за топлим пићем непосредно након секса, поготово уколико им сами направите и сервирате.
Стручњаци верују да је ово зато што се током секса температура жениног тела подиже због стимулације њеног аутономног нервног система. Зато када након секса телесна температура долази у првобитно стање, она чезне за топлим пићем да поврати ту топлину.

Телевизор

Најмања група девојка (0,6 процената) је признала да жели да укључите телевизор након секса. Ово су лоше вести, јер према речима Мутанде, ово је знак да жели да направи дистанцу.
„Жеља за гледањем телевизије непосредно након секса сугерише да је она жели да направи јасну границу и да се дистанцира од вас.“
Предложите да изнесете ТВ из спаваће собе, јер су студије откриле да људи без телевизора у соби имају секс осам пута месечно, док група људи која има ТВ упражњава секс упола мање. Погледајте ОВДЕ, секс исповест коју морате прочитати! Извор: nadlanu.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА