Најновије

ВАШ "ВРШЊАК", ВАШ ПОНОС: Ово сте желели да знате o најтраженијим "подизачима" ваше мушкости? (ВИДЕО)

У нашој земљи не постоје прецизни подаци колико заиста грађани користе пилуле за потенцију, али се сви продавци у најпознатијим секс шоповима слажу да се та сума креће у распону од неколико десетина милиона динара годишње.

Илустрација (Фото: lovesmsfun.com)

Поред продаваца, чињеницу да се све више окрећемо за препаратима за потенцију потврђују и уролози и сексолози. Посебно је интересантно што међу конзументима расте број младих, који имају између 20 и 30 година.
На основу истраживања најпознатијих секс шопова у Београду утврђена је листа пилула, гелова и спрејева који су најпродаванији. Цене су такве да могу готово сви да их приуште, а продавци истичу да у делотворност ових стварчица не треба уопште да се сумња, јер готово да нема рекламација.
Дакле, листа најтраженијих производа за јачање потенције у нашој земљи изгледа овако:
Камагра орал гел 
Овај гел врло брзо након конзумирања изазива велики прилив крви у полни орган, чиме ерекција постаје потпуна и дуготрајна.
Продавци овог препарата истичу да се након што га конзумира, мушкарац осећа дуготрајну жељу и нагон за сексом, и има сталну ерекцију. Људи у бизнису кажу да је ово најтраженији артикал у овој групи производа. Кутија кошта око 1200 динара.
Дуз 14000
Овај спреј је специјални локални анестетик који анестезира генитална телашца и подиже праг њихове надражљивости, односно служи да продужи сексуални однос, односно спречи превремену ејакулацију.
Он се наноси на полни орган пет до десет минута пре односа,а почиње да делује пет минута након наношења и како произвођачи напомињу, једна бочица спреја је довољна за чак 200 сексуалних односа. Цена овог спреја је око 1600 динара.
Спениш флај - Шпанска мушица
Шпанска мушица се рекламира као активно средство за стимулацију мушкараца у капима на биљној бази.
Овај препарат код мушкараца буди сексуалну жељу и самим тим јавља спонтану ерекцију, што доводи до много већег узбуђења, а самим тим и квалитетнијег секса. Цена овог препарата је око 1000 динара.
XXL - крема за мушкарце
Уз ове креме мушкарци који нису задовољни величином свог полног органа, могу то да поправе, наношењем ове креме.
Пошто са сваким од ових препарата треба бити обазрив и не претеривати у њиховој примени, само дејство ове креме је навело продавце да веома стриктно поставе упозорења и упутство када треба овај препарат да се користи:
- када мушкарац има јак комплекс инфериорности због величине свог пениса (па би повећање пениса могло бити решење) или
- када мушкарац жели да повећа дужину, односно дебљину пениса ради задовољења своје партнерке. Цена паковање овог производа је око 1500 динара.
Лејди оргасм
Најпознатији препарат за жене који служи за лакше постизање оргазма. Иако је женска крема, продавци у Београду кажу да овај производ неретко купују и мушкарци као поклон својим партнеркама.
 Жене га користе тако што на врх прста наносе крему и нежно умасиравају на клиторис 1 сат пре сексуалне активности. Максималан број пута који је препоручен за коришћење је два до три пута дневно. Цена овог гела је између 700 и 800 динара.
Поперс
Ради се о течности која се продаје у бочици и чија испарења конзументи ушмркавају. Због тога што поред повећања сексуалне жеље изазива и краткотрајну еуфорију, овај препарат се и највише злоупотребљава. Наиме, у последње време млади га све више користе на техно журкама, како би га комбиновали са класичним наркотицима, и достигли боље "флешеве".
Извор: Espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА