Најновије

ЖЕНЕ, ПАЖЊА: Мушкарцима секс није само "физички контакт" - прочитајте обавезно!

Жене нису једине са несигурностима. Сваки пут када она помисли да је дебела, он погледа доле и запита се да ли је његов полни орган довољно велики.

Секс (Фото: ЈуТјуб)

И за мушкарце је секс много више од физичког контакта, јер га и они користе да изразе љубав. Понекада је њима теже да изразе емоције, па је секс један од начина да се приближе партнерки.
Када жене одбију секс, мушкарци то доживљавају као да одбијају њих. Чак и када не желе секс, требало би да буду нежне и присне са партнерима.
Секс је за мушкарце другачији. Њима је потребно да им партнерка каже тачно шта жели. Ако жена очекује да јој партнер чита мисли, обоје ће на крају бити разочарани и фрустрирани.
Жене нису једине које могу да лажирају оргазам и мушкарци то раде и то из истих разлога. Када су превише уморни и знају да неће свршити или су превише попили, лакше је да слажу партнерку него да објашњавају.
Уколико се догоди да мушкарац није у стању да има секс, жене не би требало да се увреде, посебно ако је у питању почетак везе. Што више им се допада нека девојка, то су нервознији и то више желе да је импресионирају, па може доћи до пеха и мушкарцима је то понижавајуће. Они не могу да одглуме ерекцију као што жене могу узбуђење.
Када мушкарци желе да испробају нове ствари, то не значи да им партнерка није привлачна. То није увреда, они једноставно желе разноврсност.
Мушкарци су визуелна бића, они воле да гледају секси ствари. Због тога за њих не постоји ништа лоше у мало порнографије и не желе да партнерке праве од тога велики проблем.
Секси веш је за мушкарце предигра за њихове очи. Једина ствар коју воле више од тога је када партнерка има на себи и високе штикле.
Жеља за сексом је различита код мушкараца и жена и то је нормално, али снажнији пол много лакше подноси када им партнерке уместо одбијања секса кажу када ће бити могуће да буде секса.

Мушкарци су свесни чињенице да је код жена жеља за сексом уско повезана са месечним циклусом, али би волели да знају би било право време да крену у акцију. Тако би могли да искористе то време, а не да се фокусирају на периоде када партнерки није до секса.
Када се жене понашају као да имају секс само да би удовољиле партнеру, то им заиста смета. Они желе да и њихове партнерке уживају, па им посебно прија када је жена та која иницира секс.
Мушкарци су свесни чињенице да и жене имају фантазије и желе да чују шта их узбуђује, мада не воле да слушају о онима које укључују друге људе.
Уколико жена има вибратор, мушкарац то зна, па нема потребе да га крије. Мада, сигурно би били захвални ако је у питању мали, дискретан модел.
Када је у питању разноврсност у сексу, то обухвата и само место. Мушкарци би били одушевљени када би и жена желела да прескоче кревет и спаваћу собу са времена на време. Извор: Блиц Жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА